vanilia napisał(a):Nigdy niesądziłam, że kuchnia wegetariańska jest tak pyszna i urozmaicona. Gotować wprost uwielbiam, kuchnia to moje królestwo. Jak będziesz miała ciekawe przepisy to wrzucaj z chęcią wypróbuję.
ja mam bardzo proste przepisy
malutkie dojrzałe pomidory z łodyżkami ułożyć na blaszce włożyć główkę czosnku i pęczek tymianku, polać lekko oliwą virgin zwłaszcza czosnek i tymianek, posolić grubą solą morską i popieprzyć świeżo zmielonym pieprzem, wstawić do rozgrzanego piekarnianka do 220 stopni i piec około 15 minut
Cukinię przekroić w wzdłuż na pół, lekko ponacinać (środkową część) , natrzeć masłem utartym z sola morską i czosnkiem, piec podobnie jak pomidory.
Prosto świeżo zdrowo i smacznie tylko trzeba poczekać na dobre warzywa, jak by co to w głowie mam jaszcze kilak takich prostych przepisów.