Zaloguj się Załóż konto
bham.pl Moje opinie

Recenzje napisane przez użytkownika: black1978

Znaleziono 8 - wyświetlane 1 - 8 Pokaż:
 
Mieszkam Tu
 

spokojna dzielnica

Ocena ogólna: 
 
4.5
Bezpieczeństwo:
 
5.0
Czystość:
 
5.0
Lokalizacja:
 
3.0
Usługi i handel:
 
4.0
Komunikacja:
 
5.0
Parki i rekreacja:
 
5.0
Czy ta opinia była dla Ciebie pomocna?
Yes No
Recenzent: black1978
Kwiecień 01, 2013

Raportuj tę opinię
 
1 z 1 użytkowników uznało tę opinię za pomocną

Bardzo fajna dzielnica. Spokoj i cisza, bardzo dobrze mi sie tam mieszkalo. Oprucz tego czysto i jest to jedna z niewielu dzielnic na krorej czuje sie jak w Anglii a nie jak w Pakistanie.
Niestety ciezko tu z polskimi sklepami i troche daleko wszedzie ale polecam.

 
Baseny
 

nie polecam

Ocena ogólna: 
 
2.4
Czystość:
 
1.0
Obsługa:
 
3.0
Wyposażenie:
 
2.0
Klimat i wystrój:
 
1.0
Przystępność cen:
 
5.0
Czy ta opinia była dla Ciebie pomocna?
Yes No
Recenzent: black1978
Kwiecień 01, 2013

Raportuj tę opinię
 
0 z 0 użytkowników uznało tę opinię za pomocną

Osobiście, nie polecilabym tego miejsca. Bylam tam raz i wiecej nie pojde. Nie czysto, głosno, tłoczno, przebieralnie bardzo niekomfortowe. Niezbyt dobre miejsce do relaxu.

 
Mieszkam Tu
 

nie polecam

Ocena ogólna: 
 
2.0
Bezpieczeństwo:
 
1.0
Czystość:
 
1.0
Lokalizacja:
 
2.0
Usługi i handel:
 
3.0
Komunikacja:
 
3.0
Parki i rekreacja:
 
2.0
Czy ta opinia była dla Ciebie pomocna?
Yes No
Recenzent: black1978
Marzec 30, 2013

Raportuj tę opinię
 
1 z 3 użytkowników uznało tę opinię za pomocną

Moim zdaniem jedna z najgorszych dzielnic Birmingham. Pracowalam tam 2 lata.
Nie czulam sie tam bezpiecznie, czesto bylam zaczepiana. Oprocz tego bardzo brudno. Nie polecam nikomu.

 
Kina
 

zdecydowanie do polecienia

Ocena ogólna: 
 
4.8
Obsługa:
 
5.0
Repertuar:
 
4.0
Nowości:
 
5.0
Komfort:
 
5.0
Nagłośnienie:
 
5.0
Przystępność cen:
 
5.0
Czy ta opinia była dla Ciebie pomocna?
Yes No
Recenzent: black1978
Marzec 29, 2013

Raportuj tę opinię
 
0 z 0 użytkowników uznało tę opinię za pomocną

Jak dla mnie to kino jest zdecydowanie do polecenia.
Bardzo mila i profesjonalna obsluga. Male przyjemne sale i bardzo dobre naglosnienie. Ceny biletow w przystepnych cenach. Jedyny minius to malo miejsc parkingowych.

 
Szpitale
 

mieszane uczucia

Ocena ogólna: 
 
3.8
Czystość:
 
5.0
Obsługa:
 
5.0
Jakość usług:
 
2.0
Wyposażenie:
 
5.0
Czas oczekiwania:
 
2.0
Czy ta opinia była dla Ciebie pomocna?
Yes No
Recenzent: black1978
Marzec 29, 2013

Raportuj tę opinię
 
0 z 0 użytkowników uznało tę opinię za pomocną

Mam mieszane uczucia co do tego sziptala. Moj chopak mial tam 4 operacje. Za kazdym razem termin byl zmieniany po kilka razy.Poza tym lekarze mogli wszystko zrobic za jednym zamachem ale nie zrobili mu wszystkich badan.
Poza tym obsluga i czystosc na wysokim poziomie.

 
Wyprawy poza Birmingham
 

piekne widoki

Ocena ogólna: 
 
4.3
Atrakcyjność:
 
5.0
Stan utrzymania:
 
5.0
Lokalizacja:
 
3.0
Przystępność cen:
 
4.0
Czy ta opinia była dla Ciebie pomocna?
Yes No
Recenzent: black1978
Marzec 29, 2013

Raportuj tę opinię
 
0 z 1 użytkowników uznało tę opinię za pomocną

Bardzo dobre miejsce na jednodniowy wypad. Bardzo czysto i widoki zapierajace dech. Piekna plaza i spokojny klimat, mozna tam szybko odpoczac i zapomniec o problemach. Zdecydowanie do polecenia

 
Wyprawy poza Birmingham
 

urocze miasteczko

Ocena ogólna: 
 
4.5
Atrakcyjność:
 
5.0
Stan utrzymania:
 
5.0
Lokalizacja:
 
5.0
Przystępność cen:
 
3.0
Czy ta opinia była dla Ciebie pomocna?
Yes No
Recenzent: black1978
Marzec 29, 2013

Raportuj tę opinię
 
0 z 0 użytkowników uznało tę opinię za pomocną

Naprawde warto wybrac sie do Stratford nad Avon.
Pelno tam przeroznych atrakcji, wystaw, sklepow z mnostwem niezwyklych pamiatek, artystow ulicznych itp.
Oprocz tego piekne parki i architektura. Wiec jest co robic i co zwiedzac. Fajne miejsce aby troche odpoczac i wyrwac sie z Birmingham.Jedynym minusem moze byc tlok.

 
Mieszkam Tu
 

do polecenia

Ocena ogólna: 
 
4.3
Bezpieczeństwo:
 
4.0
Czystość:
 
4.0
Lokalizacja:
 
5.0
Usługi i handel:
 
5.0
Komunikacja:
 
5.0
Parki i rekreacja:
 
3.0
Czy ta opinia była dla Ciebie pomocna?
Yes No
Recenzent: black1978
Marzec 27, 2013

Raportuj tę opinię
 
0 z 0 użytkowników uznało tę opinię za pomocną

Mieszkam na Erdingtonie juz 4 lata i jest w porzadku.
Bardzo dobre polaczenia autobusowe i pociagowe, duzo polskich, dobrze zaopatrzonych sklepów.
Ogolnie wszedzie jest blizko. Troche gorzej jest z rozrywka bo wiekszosc pubow to mordownie.

 
Znaleziono 8 - wyświetlane 1 - 8