fasolka po bretonsku
Napisane: 23 gru 2009, 14:18
znalazlam kilka przepisow na ta potrawe i nie wydaje mi sie bardzo skomplikowana-
ale nigdy wczesniej jej nie robilam i mam kilka watpliowsci
przede wszytkim fasola- jaka i gdzie? nie widzialam nigdzie duzej fasoli w tym "fantastycznym" kraju
ktos poleca?
nie lubie boczku... moze byc zwykla kielbasa?
przyprawy... mowia majeranek, albo ziola prowansalskie... to w koncu co?
sama mam problem ze smakiem i nie wiem- wiec POMOCY
ale nigdy wczesniej jej nie robilam i mam kilka watpliowsci
przede wszytkim fasola- jaka i gdzie? nie widzialam nigdzie duzej fasoli w tym "fantastycznym" kraju
ktos poleca?
nie lubie boczku... moze byc zwykla kielbasa?
przyprawy... mowia majeranek, albo ziola prowansalskie... to w koncu co?
sama mam problem ze smakiem i nie wiem- wiec POMOCY