i co ja mam zrobic?
Miłość, przyjaźń, nienawiść. Tutaj możesz wyrazić swoje emocje, napisać co czujesz....
Czesc!Drodzy Forumowicze moze macie jakies rady dla mnie?Chcialabym czasem wyjsc do kina lub do parku na spacer, ale po prostu nie mam z kim.Jestem domatorka i nie pociagaja mnie imprezy.Nie mam zbyt wielu okazji do poznania nowych ludzi-pracuje praktycznie z samymi dziewczynami, a mieszkam z przypadkowymi ludzmi, ktorych jedyna rozrywka w weekend jest picie.Mam juz dosc samotnych wieczorow....
-
-
agatta
- Przyczajony
-
-
- Reputacja: 0
-
mysle ze dobrze trafilas... daje max 5-6h i ktos sie odezwie :D
pozdro...
ps a skad jestes?
-
-
Bartsun
- Stały Bywalec
-
-
- Reputacja: 1
-
agatta, Mamy jeszcze
http://friends.bham.pl/ moze tam poznasz kogos interesujacego. Powodzenia
-
-
Yardley
- Stały Bywalec
-
-
-
i już niedługo kolejna forumowa impreza, wiec będziesz miała możliwość pozać kogoś na żywo :grin:
pozdrawiam
-
-
bogunia
- Administrator
-
-
-
jesli bham.friends.pl nie zadziala sprobuj
www.polishdating.co.uk
-
-
Nape
- Początkujący
-
-
-
jak już kogoś znajdziesz do towarzystwa to napisz proszę o tym, może i ja uwierzę w bezinteresowną przyjaźń i zacznę sam rozglądać się na tych internetowych portalach :)
-
-
samotny
- Rozeznany
-
-
- Reputacja: 29
-
dzieki wszystkim! to chyba poczekam na ta impreze :-) , bo jakos portale randkowe do mnie nie trafiaja( juz probowalam i nic z tego nie wyszlo-niestety, wole aby to chociaz wygladalo na spontaniczne)
a jestem ze small heath-paskudna dzielnica i do spacerow nie zacheca, ale mam chociaz blisko do pracy, w najblizszej przyszlosci planuje poszukac czegos na little bromwich-tez blisko, ale o niebo ladniej
moze dobrym pomyslem jest tez zapisanie sie na jakis kurs, do collegu
tylko najbardziej zalezy mi na poznaniu polakow, bo jakos inne nacje mnie nie pociagaja
w tygodniu wyjezdzam na 2-tygodniowego holidaya, a jak wroce to zaczne dzialac
jak by wam cos przyszlo do glowy to piszcie!!!
[ Dodano: Nie Wrz 21, 2008 19:16 ]
bogunia masz wspaniala strone i z przyjemnoscia ogladalam wasze zdjecia z podrozy
ja rowniez uwielbiam podroze, ale rzeczywiscie czasami ciezko jest znalezc kogos z kim mozna dzielic swoja pasje
ja na te wakacje wybieram sie z bratem-na romantyczne !!! malediwy
pozdrawiam!!!
-
-
agatta
- Przyczajony
-
-
-
agatta napisał(a):bogunia masz wspaniala strone i z przyjemnoscia ogladalam wasze zdjecia z podrozy
ja rowniez uwielbiam podroze, ale rzeczywiscie czasami ciezko jest znalezc kogos z kim mozna dzielic swoja pasje
ja na te wakacje wybieram sie z bratem-na romantyczne !!! malediwy
dziękuje! bawcie sie dobrze na wakacjiach i mam nadzieje, że zobaczymy sie na imprezie :-)
pozdrawiam
-
-
bogunia
- Administrator
-
-
-
Powrót do STREFA UCZUĆ