Gdzie na MOT w okolicy Erdington
Dyskusje na temat wszystkiego, co ma kółka. Samochody, motory, rowery; sprawy techniczne ;
Witam serdecznie, konczy mi sie MOT i zastanawiam sie gdzie pojechac?? Czy ktos ma jakis warsztat w okolicy Erdington, w ktorym robil MOT i moze go polecic, jezeli tak to bede wdzieczny...
pozdr
-
-
Jacob
- Rozeznany
-
-
- Reputacja: 0
-
Czesc!
Ja robilem MOT dwa razy w Great Barr, bo mam blisko z pracy.
Tu masz linka:
http://www.mottestingservices.co.uk/
Za kazdym razem cos mialem do zrobienia, ale z uslug jestem bardzo zadowolony i malo kasuja za serwis. Polecam!
-
-
Alchem
- Przyczajony
-
-
-
Dzieki za info, ale wlasnie ten temat dzisiaj zalatwilem. Milo, szybko, i bezboesnie. Bylem na Slade Rd Erdington. Koszt 40£...
-
-
Jacob
- Rozeznany
-
-
-
Ja zrobilem za L35 u Pana Bartka na Smethwicku, nadzoruje moty u polakow. Z erdingtonu jest kawalek ale to raz na rok i po imprezie. A napewno bazujac na nieznanym warsztacie ktory jest blisko mozesz zalowac, wypisza ci liste jak papier toaletowy i potem nikt ci tego nieodczyni. Zajechalem Audi a6 do naszych rodakow, w 45min po sprawie, dostalem kartke z elementami do przemyslenia i zielony papierek,
Ostatnio edytowano 1 sty 1970, 00:00 przez
faust, łącznie edytowano 1 raz
-
-
faust
- Przyczajony
-
-
-
ja bym stawial na reklame najprawdopodobniej faust jest z tego warsztatu, ja osobiscie bym dam roweru nie postawil
-
-
kundzia_84
- Przyczajony
-
-
-
na przegladzie bylem, papier mam na kolejny rok, nie bylo chisteri, zatem fajnie ze moge cos pozytywnego napisac. Ale rozumiem twoje oburzenie i dam faktycznie spokoj wychwalaniu ich uslug, by nie zanudzic innych.
-
-
faust
- Przyczajony
-
-
-
Powrót do MOTORYZACJA