Gdzie kupie dobra surowke?
Przepisy kulinarne, potrawy, gotowanie.
Sałata lodowa pocięta w paseczki, pomidory w półkrążki, cebula w kosteczkę lub piórka, ogórek konserwowy w drobną kostkę, doprawić do smaku solą i pieprzem. Można do tej podstawowej surówki dodawać różne rzeczy szukając własnego smaku. Dla mnie sprawdzają się czarne oliwki, kukurydza konserwowa lub czerwona fasolka konserwowa - jest wtedy bardziej kaloryczna, ale jak nie dodajesz majonezu czy śmietany to nie ma sprawy. Oczywiście jeśli majonez lubisz tez można dodać. Pozdrawiam
Gdy życie rzuca ci kłody pod nogi - otwórz tartak.
-
-
bawa31
- Stały Bywalec
-
-
- Posty: 376
- Dołączyła: 1 wrz 2008, 13:14
- Reputacja: 35
-
Dobre sa surowki z sloika z ogorkami kiszonymi , a ogolnie polecam z swiezych warzyw . Naprawde jest latwo znalezc przepisy w internecie . Ostatnio czesto zajadam surowke z pora oraz jablka z dodatkiem majonezu i musztardy
... leżę w łóżku i rozmawiam z sufitem ... DLACZEGO ???? Wydaje mi się , że rozumie więcej niż podłoga .
-
-
Paga
- Raczkujący
-
-
- Posty: 94
- Dołączyła: 31 maja 2012, 21:36
- Lokalizacja: Walsall .
- Reputacja: 12
-
Powrót do KUCHNIA