Sylwester gdzie co i jak? :)

Tu można porozmawiać o różnych wydarzeniach i imprezach, koncertach itd...

MężczyznaPostNapisane przez Sebool_uk » 5 gru 2010, 09:54 Sylwester gdzie co i jak? :)

Witam wszystkich forumowiczów. Potrzebuję informacji gdzie w Birmingham można się dobrze pobawić w sylwestra z rodakami poza Polskim klubem? Z tego iż rzadko chodzę po klubach za bardzo nie wiem gdzie tutaj są ciekawe miejsca na zabawy sylwestrowe. Jeżeli ktoś z was zna jakieś ciekawe miejsca to bardzo prosiłbym o opinie na temat danego klubu/pubu etc. oraz adres bądź numer telefonu i informacje czy można się już zapisać na sylwka :)

Z góry dziękuję za informację :)

Pozdrawiam.
Sebool_uk
Rozeznany

Reputacja: 10
Neutralny

KobietaPostNapisane przez PaulaKiss » 5 gru 2010, 20:53 Re: Sylwester gdzie co i jak? :)

Club AIR w Birmingham .

http://www.airbirmingham.com/

Łap stronę z tym Clubem . W zasadzie nie było mnie tam , lecz z opinii znajomych wiem , że można bardzo dobrze się pobawić . Oczywiście jeśli chodzi Ci o ten klimat . :wink:

PaulaKiss
Początkujący

Reputacja: 1
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez artkor » 23 gru 2010, 23:10 Re: Sylwester gdzie co i jak? :)

W sumie nigdy jeszcze nie byłem tu na Sylwestra, orientujecie się czy są tu jakieś imprezy na mieście. Mam na myśli jakieś koncerty i pokazy sztucznych ogni?

artkor
Raczkujący

Reputacja: 16
Neutralny