gdzie jest szkola j.angielskiego za darmo
Wasze opinie na temat szkół w Birmingham...
maciaa napisał(a):Wiem na pewno ze jest darmowa szkola na Erdington przy highstreet. Moja znajoma chodzi nie ma zadnych benefitow i nic nie placi. Podobno jest swietnie i milo, ucza polacy. Jesli ktos jest zainteresowany pisac na priv podam nr tel.
Polacy uczą angielskiego?? a to ciekawe i to pewnie tylko samych polaków - jakoś tego nie widzę.
-
-
malpa3000
- Rozeznany
-
-
- Reputacja: 17
-
Polacy uczą angielskiego?? a to ciekawe i to pewnie tylko samych polaków - jakoś tego nie widzę.
A czemu? Sama tak uczę i efekty po uczniach widzę. Chyba, że ktoś się za to zabiera dla samych pieniędzy, no ale to już inna sprawa. :wink:
-
-
plomyk
- Przyczajony
-
-
- Reputacja: 0
-
a czy ktoś słyszał o bezpłatnej nauce angielskiego na Acocksie? Nie mamy żadnych benefitów i szukamy szkoły gdzie można uczyć sie bezpłatnie.
-
-
Gina83
- Początkujący
-
-
-
w colegu tylko osoby zarejestrowane w jobs center albo mające benefity lub młodzież do 19 roku życia może uczyć się angielskiego za darmo na kursie esol.
-
-
kocica24
- Przyczajony
-
-
- Reputacja: 2
-
-
-
Gina83
- Początkujący
-
-
-
Witam, czy mogę dostać namiary na tą szkołę???? Pozdrawiam i dziękuję z góry!!!!!
-
-
alicya
- Przyczajony
-
-
-
Polecam Szkołe na West Brom - Sandwell Colage i kurs ESOL (jakos na dniach maja byc zapisy na kolejny rok szkolny)! spotkania sa 4 razy w tygodniu po dwie godziny. Ona jest płatna ale z możliwością rozłożenia na raty chyba że masz benefity wtedy jest darmowa. Jest tez szansa dostania dofinansowania w przypadku kiedy malo zarabiasz.
-
-
edekPOLAND
- Przyczajony
-
-
-
Powrót do SZKOŁY