tax code

Dla wszysktich którzy mieszkają lub zamierzają przyjechac do Birmingham i potrzebują informacji na różne tematy

KobietaPostNapisane przez potty » 20 kwi 2007, 08:50 Re: tax code

kotki kolorowe ale powiedzcie mi jaka jest ta stawka??? ja nie zarabiam duzo w tej drugiej pracy (ok 50 fuli na tydzien) bo normalnie nie mam czasu. mam stala prace na full time i robie nadgodziny i oprocz tego przez agencje te pare h w tygodniu... oplaca mi sie to?

potty
Przyczajony

Reputacja: 0
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez mio » 20 kwi 2007, 17:26 Re: tax code

potty napisał(a):o i wokle jaka jest stawka podatkowa na 503L? bo teraz place jakies 23% i jak cos to sobie to przelicze i zobacze co mi sie bardziej oplaca... tzn jedna praca czy dwie... z gory dzieki!

Coz troche to skomplikowane.
W sumie zaczalem sie za to zabierac i wg tej strony, ktora podalem wyglada na to ze od Twojego dochodu powinno byc odciagniete 5030 funtow bo dodaje sie zero do numeru kodu podatkowego.

Ale to chyba nie jest calkowite wytlumaczenie.
mio
Stały Bywalec

Reputacja: 9
Neutralny

KobietaPostNapisane przez potty » 20 kwi 2007, 17:29 Re: tax code

ehhhh nie o to mi chodzilo...
zarabiam sobie 5,35 L za godzinke (wiem, wiem bez rewelacji :/ ) i teraz z tym tax codem BRcośtam wychodzi mi na reke 4,15 za godzine - czyli jakies 77% z tego co mam w podstawie.
Pytanie brzmiile dostawalabym na reke z normalnym tax codem? Jaki procent od podstawy?
Mam nadzieje ze teraz brzmi to troche precyzyjniej ;p

pozdro

potty
Przyczajony

Reputacja: 0
Neutralny

Poprzednia strona