mcdonald,s
Dla wszysktich którzy mieszkają lub zamierzają przyjechac do Birmingham i potrzebują informacji na różne tematy
Wiem, ze to troszke glupie pytanie, ale mozecie mi powiedziec jakie sa ceny w mcdonald,s.
Kolega, ktory byl w Angli kilka lat temu, twierdzi, ze jest bardzo drogo, a mi sie jakos nie chce w to wierzyc. Chodzi mi przede wszystkim o cene happy meal i jakiegos zestawu dla doroslych.
Dzieki
-

-
agamiltko
- Rozeznany
-
-
- Reputacja: 6
Co Ty w mcdonaldzie w uk chcesz sie zywic... Oci..iałaś ?? :)
kanapka za funta :)
-

-
19831114
- Stały Bywalec
-
-
- Reputacja: 0
-
zywic sie nie zamierzam, bo nie lubie, ale chce znac ceny bo moj kolega od kilku dni przekonuje mnie jak tam jest drogo. I ostatnio weszlismy na ten temat, wiec pytam sie z ciekawosci
-

-
agamiltko
- Rozeznany
-
-
happy meal niecale 2 funty
ka
-

-
KA i PE
-
-
Dzieki. wiedzialam, ze co jak co ale mcdonald's musi byc tani
-

-
agamiltko
- Rozeznany
-
-
agamiltko napisał(a):Dzieki. wiedzialam, ze co jak co ale mcdonald's musi byc tani
jesli ta flaga w avatarze odzwierciedla faktyczne miejsce pobytu, to powiem tak: mcD's jest w miare tani wszedzie na swiecie, ale przelicznik dolarowy powala na kolana, byle jaki obiad dla 4 osob kosztuje nagle $100, niewielkie zakupy w tesco podobnie........ galon benzyny $8, butelka piwa $3 itd itp ......... wiec macdonalds nie jest najbardziej miarodajnym zrodlem wiedzy o cenach.... :-)
pozdr
pe
-

-
KA i PE
-
-
Wiem, ze nie jest tak tanio. Chociaz w usa tez juz nie jest tak kolorowo. Dzieki za odpowiedz
-

-
agamiltko
- Rozeznany
-
-
agamiltko napisał(a):Chociaz w usa tez juz nie jest tak kolorowo
wsluchaj sie w propagande, wtedy wszystko jest the best..........
hehehehhe
pozdrawiam
pe
it's a nice place to visit, but it's hell to live there :-)
-

-
KA i PE
-
-
Powrót do SZUKAM INFORMACJI