jak zapłacić za mandat
Dla wszysktich którzy mieszkają lub zamierzają przyjechac do Birmingham i potrzebują informacji na różne tematy
agg napisał(a):Do meza dzis przyszedla mandat, teraz ma cos wypelnic i odeslac, ale niedoczytalam bo zabral :mad: co dalej bedzie sie dzialo? Mieszka 3 lata tutaj, ma polskie prawko, sam. ang. Ile wynosi mandat za przekroczenie predkosci 10mph? (jechalismy do kosciola :mrgreen: tak mu sie spieszylo)! :mad: :mad: :mad:
Moim zdaniempowinniscie zaplacic z 200 funtow
-

-
wsiaz
- Zadomowiony
-
-
- Reputacja: -1
nie nie kara jest na pewno 60pounds i 3 pkt
wiem bo placilam (i w sadzie tez niestety bylam bo wtedy jeszcze Pl prawko mialam)
w dodatku prowadzilam nie swoj samochod, wtedy to wyglada nastepujaco:
1. mandat przyszedl do osoby na ktora zarejestrowany jest samochod,
2. wlasciciel wtedy wypelnia forme i zaznacza czy to on byl kierowca czy ktos inny
[zaznaczylismy ze ktos inny (w tym wypadku ja)] i
3. przyszlo ponowne pismo tym razem do mnie, zaznaczylam wiec ze tak to ja
prowadzilam wtedy auto
4. pieniadze placi sie dopiero po rozprawie sadowej i w budynku sadu w kasie tam tez nakladaja punkty karne, ktore po wymianie prawo jazdy na ang niestety zostaja :cry:
-

-
Kat_Bham
- Rozeznany
-
-
- Reputacja: 0
agg napisał(a):Wsiaz jak nie masz nic madrego do napisania to sobie daruj zlosliwosci. Po ilosci i tresci tego co piszesz na forum wynika, ze tylko posty sobie nabijasz.
Ja sram na nabijanie postow, MOGE MIEC CIAGLE ZERO, nie jestem dzieckiem neo i nie zwracam na to uwagi wcale. A TO CO NAPISALEM TO BYLA ALUZJA JAK NIE ROZUMIESZ CZEGO DOtyczyla TO SIE NIE ODZYWAJ
-

-
wsiaz
- Zadomowiony
-
-
- Reputacja: -1
no to ja uwazam ze powienien zaplacic Ł20 gora skoro przekroczyl tylko o 10mil/godz
nierozumiem dlaczego ty bys ukaral takiego goscia od razu o Ł200 :?:
I NIE KRZYCZ :evil:
-

-
Kat_Bham
- Rozeznany
-
-
- Reputacja: 0
Powrót do SZUKAM INFORMACJI