dofinansowanie

Dla wszysktich którzy mieszkają lub zamierzają przyjechac do Birmingham i potrzebują informacji na różne tematy

MężczyznaPostNapisane przez Shon » 19 sty 2007, 20:58 dofinansowanie

czolem kurcze jak dawno mnie tu nie bylo swieta nowy rok i znowu ta WB i praca haha no ale jak sie chcialo to no sie musi niewiem czy temat juz w sumie nie byl przerabiany ale no to co mam podam

z nowosci mozna sie dofinansowac dotyczy to tylko ludzi z insurance

jest kilka co jak opisane jest tutaj

bham.pl

ale droga jest prostrza i przedstawiam tylko
working tax credit bo to tego najwiecej :)

dzwoni sie na numer 08453003900

laczy altomat wybierasz numerek (danego dofinansowania )laczy cie z operatorem i sru prosisz o wyslanie papierzysk (mozna sie torze przejsc) dopytuja sie o:
adresu, imienia i nazwiska, daty urodzenia, nr. telefonu i pytaja sie o insurance (nie wymagaja podania go)

po kilku dniach dostaje sie papiery z koperta zwarotna wypelnic najlepiej zaniesc do ksiegowej w firmie bo jest wazny numer rejest. firmy

moje papiery sa rozpatrywane ale z tego co slyszalem dostaje 95% zainteresowanych 25 do 40 f tygodniowo temat rozpatrywany moze byc nawet kilka miesiecy ale no za ten czas zwracaja na konto wychodzi jakis 1000czek na 1/2 roku nie boli :P

powodzenia
Shon
Zadomowiony

Reputacja: 0
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez Lee » 19 sty 2007, 22:23 Re: dofinansowanie

Shon, dokladnie tak jest jak piszesz, aczkolwiek nr referencyjny nie zawsze jest wymagany.
do calej aplikacji dolaczony jest ksiazka w ktorej krok po kroku jest wszystko opisane co i gdzie trzeba wpisac.
Dla wszystkich zainteresowanych warto sprobowac :)
Lee
Stały Bywalec

Reputacja: 3
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez Adam » 19 sty 2007, 22:58 Re: dofinansowanie

Shon napisał(a):dzwoni sie na numer 08453003900

aplikacje mozna te wypelnic przez internet.
:mrgreen:
Shon napisał(a):moje papiery sa rozpatrywane ale z tego co slyszalem dostaje 95% zainteresowanych 25 do 40 f tygodniowo temat rozpatrywany moze byc nawet kilka miesiecy ale no za ten czas zwracaja na konto wychodzi jakis 1000czek na 1/2 roku nie boli

To ile dostaniesz jest zalezne od Twoich zarobków bardzo latwo to policzyc , na tej stronie jest link do kalkulatora i adres do aplikacji online.
Adam
Administrator

Reputacja: 33
Pokojowy

MężczyznaPostNapisane przez Shon » 21 sty 2007, 19:59 Re: dofinansowanie

no jak dobrze wiedziec bom caly czas sie doczytac nie mogl bo to nikt podac na tacy niechce tylko wszystko szukac tsza haha

dzieki

pozdro
Shon
Zadomowiony

Reputacja: 0
Neutralny