karbud

Dla wszysktich którzy mieszkają lub zamierzają przyjechac do Birmingham i potrzebują informacji na różne tematy

KobietaPostNapisane przez sofija » 20 paź 2009, 11:04 Re: karbud

Racja, ze wiekszosc rzeczy jakie mozna tam kupic to syf, ALE czasami zdarzy sie cos co warto kupic np. moja mama pare miesiecy kupila 2 mosiezne figurki ptakow za 4 funty; wrocila do polski zaniosla do sklepu z antykami tak z ciekawosci i chcieli jej dac za to 500 zl :-)

ja kupilam tylko drewniane malowane pudelko ktore sluzy dzis jako sklad gumek i spinek do wlosow :-D
sofija
Początkujący

Reputacja: 1
Neutralny

KobietaPostNapisane przez malaroksi » 20 paź 2009, 12:25 Re: karbud

ja uwielbiam Carboot ze względu na to że dla dzieciaków są naprawde super i tanie rzeczy a dla dorosłych no niestety nie mam cierpliwości grzebania między starymi kontaktami,szczotkami do wc a urzywanymi majtami,stanikami i butami ale to oczywiście zależy od człowieka co kto lubi, mój se zawsze jakieś narzędzia znajdzie z funciaka za 2 funty no i cóz poradzić takie są uroki niedzielnego przedpołudnia :)
malaroksi
Wtajemniczony

Reputacja: 170
SzanowanySzanowany

KobietaPostNapisane przez marzencia2333 » 20 paź 2009, 18:29 Re: karbud

Ja popieram malarkosi. Mam 2 jke wspanialych dzieciaczkow i zawsze cos dla nich znajde za grosze, a w sklepie bym musiala wydac za ta sama rzecz majatek. A co do car boot to wydaje mi sie, ze najlepszy jest chyba ashwood i kolo niego jeszcze jeden jest ale nie wiem jak sie nazywa no i sa one tylko w okresie letnim.
marzencia2333
Stały Bywalec

Reputacja: 8
Neutralny

Poprzednia strona

Powrót do SZUKAM INFORMACJI