Autobusem z Bham do Worcester?

Dla wszysktich którzy mieszkają lub zamierzają przyjechac do Birmingham i potrzebują informacji na różne tematy

MężczyznaPostNapisane przez LoCo » 21 lut 2012, 15:07 Autobusem z Bham do Worcester?

Witam...
Mam pytanie,czy ktos moze mi pomoc - jak dostac sie autobusem z Birmingham (dokladniej Acocks Green), do Worcester?(Blackpole Rd, Worcester, Worcestershire County Blackpole road WR3 8SG).... Probowalem znalezc jakies polaczenia na stronce autobusami, ale coś mi licho idzie:)... Jestem tu od niedawna dlatego pytam, nie chce sie gdzies zgubic poraz kolejny :D heh...

pozdrawiam :)
LoCo
Raczkujący

Reputacja: 3
Neutralny

KobietaPostNapisane przez dagus » 21 lut 2012, 17:43 Re: Autobusem z Bham do Worcester?

Autobusu bezposredniego to napewno nie ma. Z przesiadkami z miasta do miasta to napewno kilka godzin by Ci zajelo. Pomysll raczej nad pociagiem, a jezeli ta ulica nie jest w centrum Worcester, tam zlap autobus.

dagus
Rozeznany

Reputacja: 2
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez piopaw » 21 lut 2012, 18:51 Re: Autobusem z Bham do Worcester?

piopaw
Rozeznany

Reputacja: 5
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez LoCo » 21 lut 2012, 19:27 Re: Autobusem z Bham do Worcester?

Przerypane .... :?
Dzięki za odpowiedzi :wink:
LoCo
Raczkujący

Reputacja: 3
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez bongorno » 21 lut 2012, 19:57 Re: Autobusem z Bham do Worcester?

Hmmm z pod Bull Ringa koło New Street Station do Worcester jedzie autobus 144 via Bromsgrove. Czas podróży około 1,30 minut poza szczytem. Jeśli chodzi o tą ulice w Worcester to z centrum z bus station jeżdzi autobus 31 . Przy tej ulicy znajduje się salon Mercedesa. Zresztą dokładniej możesz już w samym Worcester zapytać. Linia 144 jest obsługiwana , przez firmę First. Bilet dzienny 6,50 . Z tego biletu i w Worcester skorzystasz bo tam wiodącym przewożnikiem jest First , a ci pomniejsi przewożnicy akceptują bilety z Firsta.

bongorno
Rozeznany

Reputacja: 30
Pokojowy