Jak sie cenia opiekunki???

Dla wszysktich którzy mieszkają lub zamierzają przyjechac do Birmingham i potrzebują informacji na różne tematy

KobietaPostNapisane przez magusia » 4 mar 2007, 16:46 Jak sie cenia opiekunki???

Moze ktos wie jak sie cenia tutaj opiekunki do dzieci?Chodzi mi oczywiscie o Polki bo w zyciu zadnej Angielce nie dalabym dziecka pod opieke!!!
A moze taniej wyjdzie zlobek (dla 7-miesiecznej dziewczynki)???

magusia
Raczkujący

Reputacja: 0
Neutralny

KobietaPostNapisane przez emcia04 » 5 mar 2007, 11:46 Re: Jak sie cenia opiekunki???

to pewnie zalezy osobiscie od danej opiekunki i od tego czy ma jakies doswiadczenie w tym temacie czy po prostu opiekowala sie rodzenstwem i dziecmi sasiadow. ja spotkalam sie ze stawkami u pan od 5.50 do 7.50 za godzine plus u niektorych zwrot za dojazd do ciebie. w przedszkolu gdzie teraz chodzi moja corka w baby room gdzie sa dzieci od 2 miesiecy do 12 miesiecy placi sie 4.20 za godzine plus posilki jezeli takowe chcesz. proponuje sie rozejrzec w okolicy gdzie mieszkasz i zorientowac sie w cenach. pozdrawiam.

emcia04
Rozeznany

Neutralny

KobietaPostNapisane przez magusia » 5 mar 2007, 19:33 Re: Jak sie cenia opiekunki???

Dzieki za info emcia04 :smile:

magusia
Raczkujący

Neutralny

Powrót do SZUKAM INFORMACJI