HELP odzyskiwanie zdjęć z aparatu cyfrowego

Dla wszysktich którzy mieszkają lub zamierzają przyjechac do Birmingham i potrzebują informacji na różne tematy

KobietaPostNapisane przez bogini8 » 1 sty 2013, 12:23 HELP odzyskiwanie zdjęć z aparatu cyfrowego

Witam czy go zna jakiegos dobrego informatyka lub sprawdzony program do odzyskiwanie zdjęć z aparatu cyfrowego?duzej ilosci zdjec.... po przelozeniu karty do czytnika zniknely wszystkie zdjecia, a bardzo zalezaloby mi je odzyskac...;/
bogini8
Wtajemniczony

Reputacja: 100
SzanowanySzanowany

KobietaPostNapisane przez motylnocy » 1 sty 2013, 12:38 Re: HELP odzyskiwanie zdjęć z aparatu cyfrowego

http://download.jufsoft.com/download/badcopy3.exe

tutaj masz program....mój chłopak odzyskiwał kiedyś zdjęcia,ale innym programem-teraz nie pamięta jego nazwy,ale na jakimś forum znalazłam ten program.....spróbuj może się uda,jak nie to musisz szukać pomocy gdzie indziej....

motylnocy
Początkujący

Reputacja: 4
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez piopaw » 1 sty 2013, 12:57 Re: HELP odzyskiwanie zdjęć z aparatu cyfrowego

Wpisz tylko w Google program do odzyskiwania danych a jest tego dużo.
Dlatego ja zawsze powtarzam ze lepiej podpiąć aparat za pomaca kabla ni wyciągać kartę jak tylko jest to możliwe

piopaw
Rozeznany

Reputacja: 5
Neutralny

KobietaPostNapisane przez bogini8 » 1 sty 2013, 15:06 Re: HELP odzyskiwanie zdjęć z aparatu cyfrowego

piopaw napisał(a):Dlatego ja zawsze powtarzam ze lepiej podpiąć aparat za pomaca kabla ni wyciągać kartę jak tylko jest to możliwe
tez tak zawsze robie...moj maz niekoniecznie:D

udalo sie przywrocic wszystkie zdjecia :)))) program recuva, polecam, szybki i latwy w obsludze:))) happy New Year!!!:D
bogini8
Wtajemniczony

Reputacja: 100
SzanowanySzanowany