Otwarcie wlasnego biznesu.

Dla wszysktich którzy mieszkają lub zamierzają przyjechac do Birmingham i potrzebują informacji na różne tematy

KobietaPostNapisane przez stillinback » 9 kwi 2013, 22:29 Otwarcie wlasnego biznesu.

Moi Drodzy!

Byc moze wyda sie to nieco (a moze wiecej niz nieco) glupie. Jednakze chcialam sie spytac, czy ktos z Was wie cos na temat pomocy mlodym w otwarciu wlasnej firmy.
Chodzi mi o cos takiego lub podobnego jak stosuje Urzad Pracy w Polsce.
A mianowicie w wiekszej czesci pozwala na rozruch wlasnego biznesu wykladajac na to ok 40tys zl.
U nas idzie sie z dobrym biznes planem, przeklada sie wszystkie plany i wydatki przed "komisja" i oni decyduja, czy dofinansuja czy nie.
Chcialabym sie dowiedziec, czy tutaj tez jest cos takiego?
stillinback
Rozeznany

Reputacja: 13
Neutralny

KobietaPostNapisane przez malenkagdz » 9 kwi 2013, 23:49 Re: Otwarcie wlasnego biznesu.

cos takiego jest , moja znajoma dostala ok 3 tysiace na otwarcie biura typu imra na west brom . ale gdzie tego szukac to nie mam pojecia

http://www.startups.co.uk/grants-for-st ... iness.html moze to pomoze :)

malenkagdz
Zaangażowany

Reputacja: 47
Pokojowy

KobietaPostNapisane przez stillinback » 10 kwi 2013, 09:41 Re: Otwarcie wlasnego biznesu.

Oki doki, dziekuje ;)
stillinback
Rozeznany

Neutralny

KobietaPostNapisane przez erka » 10 kwi 2013, 17:20 Re: Otwarcie wlasnego biznesu.

Sprobuj Enterprise albo alternatywnie typu Crowfunder, pelno tego typow entrepreneur-ow. Powodzenia

erka
Rozeznany

Reputacja: -7
Wyśmiewca

KobietaPostNapisane przez stillinback » 10 kwi 2013, 21:31 Re: Otwarcie wlasnego biznesu.

Na razie zbieram informacje. Szperam, czytam, interesuje sie ;)
ale dzieki bardzo.
byc moze znajdzie sie ktos, to skorzystal z pomocy pieniazkow unijnych :P
stillinback
Rozeznany

Neutralny