Fotografia - panorama Birmingham
Dla wszysktich którzy mieszkają lub zamierzają przyjechac do Birmingham i potrzebują informacji na różne tematy
Cześć. Czy orientuje się ktoś gdzie w Birmingham mogę znaleźć tarasy widokowe, lub miejsca, z których mogę sfotografować panoramę Birmingham?
-

-
delimane
- Początkujący
-
-
- Reputacja: 0
HAHAHA... Jak jedziesz M6 południową nitką wjeżdżasz na J6 w kierunku centrum to masz panoramę "pięknego" miasta.
Szczerze jak kiedyś szukałem z dziewczyną pocztówek z B'ham to było ciężko, a jak w końcu znaleźliśmy to zrozumiałem dlaczego ich jest tak mało :D
-

-
lesny69
- Rozeznany
-
-
- Reputacja: 43
jest gora widokowa tylko nie bardzo wytlumacze bo bylam jak ciemno bylo ale raczej jak cos z obrazka wyzej to bedzie ciezko
http://visitbirmingham.com/files/2012-0 ... oramic.jpg teraz trzeba pomyslec z jakiego budynku ktos to cyknal :lol:
-

-
malenkagdz
- Zaangażowany
-
-
- Reputacja: 47
-
lesny69 napisał(a):HAHAHA... Jak jedziesz M6 południową nitką wjeżdżasz na J6 w kierunku centrum to masz panoramę "pięknego" miasta. [...]
Potwierdzam widoczek robi wrażenie szczególnie o wschodzie słońca, wracam tamtędy codziennie z pracy. Nie mniej nie można tam wejść pieszo, zatrzymać też, chyba że ktoś będzie ryzykował mandatem.
Podejrzewam, że to zdjęcie zostało zrobione z budynku Mclarena. Taki duży brązowawy biurowiec niedaleko Moor Street, którą to ulicę zresztą widać na zdjęciu.
-

-
Lobuzie
- Początkujący
-
-
tez tak mi sie wydawalo ze to ten budynek ale na spiaco sie nie przygladalam :D
-

-
malenkagdz
- Zaangażowany
-
-
- Reputacja: 47
-
Wielkie dzięki wszystkim. Zdjęcia zrobiłam z tarasu widokowego w bibliotece I parkingu przy polskim kościele. :)
-

-
delimane
- Początkujący
-
-
Powrót do SZUKAM INFORMACJI