Jak to jest z prawkiem ?

Dla wszysktich którzy mieszkają lub zamierzają przyjechac do Birmingham i potrzebują informacji na różne tematy

MężczyznaPostNapisane przez Saski97 » 3 lis 2014, 19:13 Jak to jest z prawkiem ?

Witam.
Mam zamiar zdawać na prawo jazdy kat.B mieszkam tutaj nie cały rok ucze sie ale z angielskim nie jest zbyt dobrze porozumieć tak ale jakieś testy to raczej odpadałyby więc nie mam coś myśleć aby wszystko uzupełnic, a ktoś mi powiedział że nie można robić ''już'' po polsku czy wie ktoś czy mozna to jakoś obejść ? czy na egzaminie można mieć jakiegoś tłumacza.

P.S czytałem na necie ale nic nie znalazłem o tym czy można mieć jakiegoś tłumacza a pisało tylko że już nie można po polsku.
Pozdrawiam!

Saski97
Przyczajony

Reputacja: 0
Neutralny

KobietaPostNapisane przez malenkagdz » 3 lis 2014, 21:16 Re: Jak to jest z prawkiem ?

nie mozna miec tlumacza niestety juz , trzeba zdawac w jezyku angielskim

malenkagdz
Zaangażowany

Reputacja: 47
Pokojowy

MężczyznaPostNapisane przez Saski97 » 4 lis 2014, 19:43 Re: Jak to jest z prawkiem ?

To troszke kiepsko, ale dzięki bedzie trzeba sie jakoś zmobilizować i podejść najwyżej :)

Saski97
Przyczajony

Reputacja: 0
Neutralny

KobietaPostNapisane przez malenkagdz » 5 lis 2014, 12:15 Re: Jak to jest z prawkiem ?

Kolezanka nie zna jezyka i praktyczny zdala wiec przysiadz nad angielskim a napewno zdasz

malenkagdz
Zaangażowany

Reputacja: 47
Pokojowy

Powrót do SZUKAM INFORMACJI