Sklep casper w Wolverhampton (cannock Road)
Dla wszysktich którzy mieszkają lub zamierzają przyjechac do Birmingham i potrzebują informacji na różne tematy
Witam. Jakie macie opinie na temat tego sklepu?
-
-
greg2904
- Rozeznany
-
-
- Reputacja: 10
-
Syf dno i wodorosty.
Ogolnie mialem dobra opinie do czasu kiedy zamanilo mi sie zakupic pewien alkohol smakowy (zdaje sie przed swietami i uslyszalem ze za zakupy jak najbardziej moge zaplacic karta ale za alkohol to juz tylko gotoweczka i nie bedzie na paragonie).
Nie jestem osoba ktora chodzila tam po chipsy czy 4 boleczki. Zawsze robilem spore zakupy (swego czasu przy wiekszych zakupach zawsze byl jakis bonus, najczesciej opakowanie ptasiego mleczka) i bylo to conajmniej oburzajace.
-
-
TroyaN
- Raczkujący
-
-
- Reputacja: 4
-
Byłem tam niedawno pierwszy raz i jak zobaczyłem ceny to k...a zbaranialem. Najdroższy polski sklep w jakim byłem w moim życiu. I za wydanie £80 ch..j wie na co dostałem czekoladę za 50 pi w prezencie.
-
-
greg2904
- Rozeznany
-
-
- Reputacja: 10
-
Robię często zakupy w tym sklepie i jestem bardzo zadowolona ,wędliny i mięsa zakupione w sklepie są bardzo świeżutkie,spokojnie tydzień w lodówce wytrzymują,chlebek zwłaszcza ten upieczony na miejscu jest przepyszny -ceny też są dobre, obsługa miła,czeg chcieć więcej -gorąco polecam
-
-
agnieszka247
- Raczkujący
-
-
- Reputacja: 9
-
Dobra lokalizacja , miła obsługa , pieczywo pychota . Ceny ani drogo ani tanio . Duży wybór towarów . Polecam
-
-
bongorno
- Rozeznany
-
-
- Reputacja: 30
-
Wporzadku sklep jak kazdy inny polski,kupujesz co chceszi tyle dusigrosze zawsze beda narzekac na wszystko...
-
-
raubobrabo
- Przyczajony
-
-
- Reputacja: 0
-
Powrót do SZUKAM INFORMACJI