gdzie szukac caffe inter.

Dla wszysktich którzy mieszkają lub zamierzają przyjechac do Birmingham i potrzebują informacji na różne tematy

KobietaPostNapisane przez magdunia22 » 14 lip 2007, 14:22 gdzie szukac caffe inter.

witam
Mam do was pytanie :Czy orjetujecie sie gdzie jest caffe internetowej na erdingtonie,potrzebuje
z plyty wydrukowac C.V
Pozdrawiem :roza:

magdunia22
Rozeznany

Reputacja: 0
Neutralny

PostNapisane przez KA i PE » 14 lip 2007, 15:41 Re: gdzie szukac caffe inter.

na erdington nie mam pojecia. szukalem w zeszlym roku latem, i znalazlem czynna nawet w niedziele na soho. w dudley tez wiem. ale zapytaj kto mieszka na erdington i ma drukarke, moze tak ci sie uda

pozdr

pe

KA i PE

MężczyznaPostNapisane przez Profes79 » 14 lip 2007, 15:49 Re: gdzie szukac caffe inter.

No przeciez u licha w kazdej bibliotece to mozesz zrobic....Na Erdington jest na polnocnym koncu New Street/High Street (nigdy nie pamietam jak sie ten deptak nazywa :oops: ).
Do tego cos mi sie majaczy ze kiedys cos takiego widzialem na Slade Road pomiedzy Fentham Road a spagetti Junction, ale za to juz glowy nie dam.

Profes79
Rozeznany

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez Krzysiek » 14 lip 2007, 18:26 Re: gdzie szukac caffe inter.

magdunia22 napisał(a):witam
Mam do was pytanie :Czy orjetujecie sie gdzie jest caffe internetowej na erdingtonie,potrzebuje
z plyty wydrukowac C.V
Pozdrawiem :roza:

Wyslij to Cv do mnie na maila ,ja Ci wydrukuje w domku i odesle na Twoj adres.

Krzysiek
Rozeznany

Neutralny