komunikat nagravision program zablokowany (cyf polsaaaat)

Dla wszysktich którzy mieszkają lub zamierzają przyjechac do Birmingham i potrzebują informacji na różne tematy
czesc.....
od ponad tygodnia mam polsat cyfrowy.
wczoraj wieczorkiem wylaczylem tv i bylo cacy
dzis rano odpalam sprzet i.......o zgrozo wyswiatla mi komunikat na kanalach kodowanych przez nagravision.....a komunikat wyglada tak
komunikat nagravision dostep do programu zostal zablokowany

mial ktos z tym stycznosc?wie ktos co mozna zrobic?
Grzeczne dziewczynki ida do nieba,niegrzeczne maja niebo na ziemi:):):)
a tak przy okazji,ile potrzeba slow by nas uslyszano w chwili ktorej milczymy

magdunia22
Rozeznany
 
 
Posty: 264
Wiek: 36
Dołączyła: 3 paź 2006, 11:45
Lokalizacja: ladywood
Reputacja: 0
Neutralny

poprostu skapneli sie ze uzywasz ich sprzetu nielegalnie i tyle :)
Avatar użytkownika
wsiaz
Zadomowiony
 
 
Posty: 833
Dołączył: 23 sty 2007, 23:03
Reputacja: -1
Neutralny

A moge wiedziec kto cie upowaznil do stwierdzenia ze sprzet jest nielegalny??
ale co ja sie produkuje....zapomnialem ze kazdy mierzy swoja miara prawda??
bo przeciez dlA CIEBIE NIEMA INNEJ OPCJI BEDAC W ANGLII ZEBY CYFRE POSIADAC NIELEGALNIE
Grzeczne dziewczynki ida do nieba,niegrzeczne maja niebo na ziemi:):):)
a tak przy okazji,ile potrzeba slow by nas uslyszano w chwili ktorej milczymy

magdunia22
Rozeznany
 
 
Posty: 264
Wiek: 36
Dołączyła: 3 paź 2006, 11:45
Lokalizacja: ladywood
Reputacja: 0
Neutralny

ostatnio czytalam, ze uzywanie dekoderow polsatu czy cyfry poza granicami polski jest nie legalne. moze dlatego skrocili sygnal do granic polski. tak sobie mysle. z tymi granicami ponoc jest napisane w umowie.
Avatar użytkownika
kik1976
Zadomowiony
 
 
Posty: 970
Dołączyła: 2 wrz 2006, 07:43
Reputacja: 5
Neutralny

magdunia22 napisał(a):A moge wiedziec kto cie upowaznil do stwierdzenia ze sprzet jest nielegalny??
ale co ja sie produkuje....zapomnialem ze kazdy mierzy swoja miara prawda??
bo przeciez dlA CIEBIE NIEMA INNEJ OPCJI BEDAC W ANGLII ZEBY CYFRE POSIADAC NIELEGALNIE


Madguniu moze i twoj sprzet do odbiory najlepszego pakietu najlepszej polskiej platformy cyfrowej jest legalny, ale nadal nie potrafisz dostosowac sie do warunkow uymowy wstydz sie. Jezeli mi ktos mowi ze robie cos zle to przynajmniej sie zastanowie, bo moze rzeczywiscie robie to zle i nie staram sie wtedy wymadrzac zanim pomysle.

[ Dodano: Nie Lip 29, 2007 22:05 ]
tak na marginesie ty piracisz w koncy cyfre czy polsat? Czy nawet nie wiesz co ?

[ Dodano: Nie Lip 29, 2007 22:23 ]
Jezeli masz jeszcze jakies watpliwosci co do korzystania z polskich mediow w UK , i nie masz czasu na czytanie umow, to sprobuj chociaz obejzec film na onet.pl np swiadek koronny.
Avatar użytkownika
wsiaz
Zadomowiony
 
 
Posty: 833
Dołączył: 23 sty 2007, 23:03
Reputacja: -1
Neutralny

Najprawdopodobniej mialas wylaczony dekoder w momencie 'zmiany kodow', zostaw go wlaczony niech pochodzi z godzine i pewnie bedzie ok.

A niektorym radze dorosnac.

Przemek
Raczkujący
 
 
Posty: 59
Wiek: 34
Dołączył: 21 wrz 2006, 16:21
Reputacja: 0
Neutralny

Przemek napisał(a):Najprawdopodobniej mialas wylaczony dekoder w momencie 'zmiany kodow', zostaw go wlaczony niech pochodzi z godzine i pewnie bedzie ok.

A niektorym radze dorosnac.


Dobre rady zachowaj dla siebie, ja chcialem udowodnic uzytkownikowi magdunia , ze mimo iz placi drogo abonament za tv, odbiera go NIELEGALNIE!!!
Avatar użytkownika
wsiaz
Zadomowiony
 
 
Posty: 833
Dołączył: 23 sty 2007, 23:03
Reputacja: -1
Neutralny

wsiaz napisał(a):Dobre rady zachowaj dla siebie, ja chcialem udowodnic uzytkownikowi magdunia , ze mimo iz placi drogo abonament za tv, odbiera go NIELEGALNIE!!!


Uzytkowniku wsiaz, nie badz mala dziewczynka i nie krzycz.
Udowodniles, masz lizaczka i juz cacy, no.
What would Elvis do?
Avatar użytkownika
Lukaas85
Wtajemniczony
 
 
Posty: 1619
Wiek: 35
Dołączył: 20 cze 2006, 22:26
Lokalizacja: GłowaWłasnaOsobista
Reputacja: 1
Neutralny

Ja nienawidze, jak mowie komus ze biale to biale, a czarne to czarne, a ktos mi mowi ze biale to czarne i tyle w tym temacie
Avatar użytkownika
wsiaz
Zadomowiony
 
 
Posty: 833
Dołączył: 23 sty 2007, 23:03
Reputacja: -1
Neutralny

Tekst podpisu:
Podpis - dozwolona ilość znaków: 255
HTML: NIE
BBCode: TAK
Uśmieszki: TAK
Avatar użytkownika
Osberic
Raczkujący
 
 
Posty: 51
Wiek: 45
Dołączył: 16 maja 2007, 23:30
Lokalizacja: Acocks Zielony
Reputacja: 0
Neutralny

Najlepiej dla ciebie bedzie jak zadzwonisz do polsatu i sie dopytasz u niech,oni ci wszystko posprawdzaja od reki przez telefon.Wiadomo musisz nastawic sie na dluzsza rozmowe :wink:

szkodnik
Przyczajony
 
 
Posty: 2
Dołączyła: 3 sie 2007, 13:19
Reputacja: 0
Neutralny

ja tez radzę zadzwoń, nie musisz mówić że nie odbiera ci w Anglii, powiedz po prostu że nie odbiera
spróbuj wyciągnąć i włozyć kartę z dekodera,
na początku też mieliśmy takie problemy z podstawowymi programami, były zablokowane przez kilka dni, wtedy dzwoniliśmy do nich i teraz jest ok

kat82
 
 


  • Podobne tematy
    Odpowiedzi
    Ostatni post
Powrót do SZUKAM INFORMACJI

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników