Gdzie na siłownie?
Dla wszysktich którzy mieszkają lub zamierzają przyjechac do Birmingham i potrzebują informacji na różne tematy
Witam
Chcem sie zapisać na siłownie ale nie wiem gdzie ,czy możecie mi polecic silownie do których chodzicie?
Dzieki
-

-
ja-box
- Początkujący
-
-
- Reputacja: 0
Tu masz linka, ten temat byl juz poruszany
http://bham.pl/forum/viewtopic.php?t=825
Osobiscie chodze na silownie na uniwerku, bo mam znizke. Ogolnie jest bardzo fajna, jedyny mankament jest taki ze w godzinach szczytu jest dosc przepelniona. Ale to moze dzialac motywujaco :razz:
-

-
tomik111
- Rozeznany
-
-
- Reputacja: 1
i pewine wszyscy stekaja jak jakies dziewczyny przechodza :D
LA Fitness w Sutton Coldfield
-

-
owen
- Stały Bywalec
-
-
To zalezy Owen po co sie tam chodzi :wink:
-

-
tomik111
- Rozeznany
-
-
- Reputacja: 1
bez roznicy po co sie chodzi ;]
-

-
owen
- Stały Bywalec
-
-
witam! jezeli mieszkasz w sandwell to polecam sandwell leisure centre(znajduja sie w Oldbury,Smethwick,Langley,Wednesbury)za £ 28.50 miesiecznie masz silownie(calkiem przyzwoita jak za takie pieniadze), basen i czasem saune. kazde leisure centre jest inne. w jednym mozesz miec wszystko lacznie z boiskiem do gry w pilke lub siatkowke w innym tylko basen. najlepsze jest to ze kupujac karnet masz wstep do kazdego z nich ile razy chcesz. jedyny mankament to ze za karnet trzeba placic przez debit direct, czyli beda ci pobierac z konta i minimalny okres po ktorym mozesz sie wycofac to 3 miesiace. mysle ze i tak warto. pozdrawiam. a to link do ich strony gdyby ktos potzebowal bardziej szczegolowych informacji
http://www.laws.sandwell.gov.uk/ccm/nav ... acilities/
-

-
GOODMAN
- Przyczajony
-
-
a ja proponuje pojsc do pracy np na rozladunek paczek, kondycja gwarantowana po min pol roku i jeszcze za to placa. znam jednego chlopaczka, szczupaczek byl sobie, a po roku miesni dostal i nie do poznania ahhaha. :-D :-D :-D
-

-
kik1976
- Zadomowiony
-
-
- Reputacja: 5
polecam star city swietna silownia dobry sprzet wporzadku ludzie zawsze chetni do pomocy tylko cena dosc nieprzystepna ok 50 funa juz niepamietam dokladnie ale w tym masz tez basen , saune itd ogolnie bardzo ok
-

-
erni
- Początkujący
-
-
Powrót do SZUKAM INFORMACJI