Rezzdent-paszporty
Dla wszysktich którzy mieszkają lub zamierzają przyjechac do Birmingham i potrzebują informacji na różne tematy
Witam mam pytanie jak odzyskac paszporty gdyz czekam juz bardzo dlugo i do dnia dzisiejszego nie mam potwierdzenia ze moje dokumenty doszły .Wysłalem je do Liverpulu na adres jak na formularzu prubowałem sie tam dodzwonic i lipa. dzwonie od 2 tygodni po kilka razy dziennie i nikt sie nie zgłasza tylko automat.Chodzi mi głownie o Paszporty dzieci bo wybieram sie na swieta do Polski(ja i zona mozemy przejechac na dowod osobisty).
Czy uwazacie ze warto tam pojechac besposrednio do siedziby,prosze o porade i z gory dziekuje
PS.Dokumenty wysłalem poczta za potwierdzeniem odbioru posiadam paragon z poczty.
-

-
artur01
- Raczkujący
-
-
- Reputacja: 0
Jesli masz ten paragon to wejdz tu
http://postcode.postoffice.co.uk/portal ... d=20700386
Dowiesz sie tu czy i kiedy twoja przesylka zostala odebrana.
Napisz tez maila to wysla ci formulaz do wypelnienia. Odeslesz go i dokumenty powinienes dostac w ciagu kilku dni. My tak zrobilismy i zadzialalo.
-

-
Luiza
- Wtajemniczony
-
-
- Reputacja: 71
Dzieki Luiza zrobiłem tak jak mowiłas wpisałem nr i potwierzenie jest ze niby dokumenty doszły. A gdzie mozna pobrac ten formulaz jezeli moglabys mi podpowiedziec to bedy wdzieczny.Pozdrawiam
-

-
artur01
- Raczkujący
-
-
Musisz zadzwonic do Public Enquiry Office - Croydon 0870 606 7766
-

-
stefan1965
- Raczkujący
-
-
- Reputacja: -3
Dzwonilem pod ten numer ze 20 razy i nic tylko sekretarka czasami wisze po 30 min i sie rozalancza,ale mimo to serdeczne dzieki pozdrawiam
-

-
artur01
- Raczkujący
-
-
Wiem o tym i nie pozostało ci nic innego jak uzbroić się w cierpliwość i zasób darmowych minut. Ja składałem dokumenty w lutym a rezydenta dostałem w listopadzie. W lipcu chciałem jechać na urlop. Poprzez w/w biuro dostałem dokumenty dwa dni przed planowanym terminem wyjazdu.
-

-
stefan1965
- Raczkujący
-
-
- Reputacja: -3
My wyslalismy maila i formularz przyszedl tego samego dnia mailem jako zalacznik. Niestety nie pamietam teraz adresu mailowego, ale pamietam ze znalezlismy go gdzies na tych wszystkich formularzach.
-

-
Luiza
- Wtajemniczony
-
-
- Reputacja: 71
Powrót do SZUKAM INFORMACJI