gdzie dobry meski garnitur
Dla wszysktich którzy mieszkają lub zamierzają przyjechac do Birmingham i potrzebują informacji na różne tematy
Czy ktos sie orientuje w markach garbiturow sprzedawanaych w UK? W Polsce poszli bysmy do vistuli lub bytom i napewno znalezli bysmy garnitur dobrej jakosci ze wszelkimi poprawkami w cenie. Na materialach sie nie znam, ale wiem, ze na tych firmach moge polegac. A jak jest w UK? Tyle jest firm z garniturami angielskimi/wloskimi itd. a ja nie wiem, ktore sa dobre. Szukam garnituru do £250funtow. W tej cenie sa np. garnituy w Moss Boss na New Street ale czy to dobry sklep?
-

-
pszczzola
- Początkujący
-
-
- Reputacja: 1
Jesli chcesz cos fajnego z ciekawym krojem to polecam Burton albo Next (chociaz ten drugi to czasami ma wariacje z klapami). Jesli szukasz czegos w klasycznym stylu to M&S (Marks & Spencer). Jesli zalezy ci na marce to czasami mozna dostac Tommy Hilfiger'a w tej cenie (chociazby w TK Maxx) albo i nawet Hugo Bossa. Mozesz takze poszukac czegos w BHS.
wiecej grzechow nie pamietam :P
-

-
Kiba
- Przyczajony
-
-
- Reputacja: 5
Ja polecam Mossa. Mój kupił tam pięknego Hugo Bossa za £100. I zawsze tam garnitury kupujemy (Mój lubi się ładnie ubrać :mrgreen: )
-

-
Luiza
- Wtajemniczony
-
-
- Reputacja: 71
Luiza a mozesz dac jakis namiary, bo google nic mi ciekawgo nie pokazuje.
thx
-

-
pinsleepe
- Rozeznany
-
-
- Reputacja: 7
zdecydowanie, Moss. np na new st kolo tesco
-

-
tomik111