jakie agencje dla inżynierów?

Dyskusje na temat pracy w Birmingham ...

MężczyznaPostNapisane przez miszka » 28 kwi 2007, 06:18 jakie agencje dla inżynierów?

Witam,
Jestem inżynierem mechanikiem. W jakich agencjach pracy w Birmingham najlepiej się zarejestrować? Może ktoś ma jakieś doświadczenia? Szczególnie interesuje mnie praca w branży automotive. Czy są agencje zajmujące się tylko branżą motoryzacyjną?

miszka
Przyczajony

Reputacja: 0
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez plazermen » 28 kwi 2007, 08:19 Re: jakie agencje dla inżynierów?

Shorterm Engineers
First Floor
6 Highlands Court
Cranmore Avenue
Shirley
Solihull
B90 4LE

proszę bardzo
plazermen
Wtajemniczony

Reputacja: 92
Poczciwy

MężczyznaPostNapisane przez beskidenluchs » 28 kwi 2007, 18:58 Re: jakie agencje dla inżynierów?

Sprobuj w Adecco-sa na New Street obok Victoria Square.
http://www.adecco.co.uk
Posrednicza w duzym stopniu dla Automotive, widzialem na ich stronie propozycje do Swindon(Honda) i jakies lokalne tez sie pojawiaja. Addeco ma chyba wylacznosc na Automotive ! w Niemczech tez.
Na pewno posrednicza dla Vauxhala-ale to kolo Londynu.
Oferty pracy mozesz podgladnac na ich stronie dla danej czesci anglii.

Umalowana pinda w recepcji poslala mnie na drzewo...jak powiedzialem ze w UK jestem tydzien, w ogole nie chcieli rozmawiac.

Probuj na : www.jobsite.co.uk, albo www.justengineers.net, zarejestruj sie, zrob selekcje i czekaj…Tylko wtedy bedziesz wysylal podania jako jeden z okolo 30 kandydatow...ale kto wie, jak jestes dobry to i wielcy cie znajda.

Z dostaniem pracy jak piszesz w Bam nie bedzie latwo poniewaz Automotive lokuje sie przewaznie poza duzymi miastami, w Bam masz tylko Jaguara i LR. W okolo powiedzmy 150 km jest wielu poddostawcow.

Napisz cos wiecej o twoich kwalifikacjach na priv. to sprobuje pomoc, ale POZA Bam.

beskidenluchs
Raczkujący

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez corrado1980 » 16 maja 2007, 07:38 Re: jakie agencje dla inżynierów?

ja również szukam pracy......., też zostałem inżynierem , ale szukam czegoś w okolicy Walsall - w kierunku : kierowca na C , ADR , koparko-ładowarki , może mechanik samochodowy - jakby sie trafił .......a potem może uda sie popracować jako inżynier.. :-), pozdr.

corrado1980
Rozeznany

Neutralny

Powrót do PRACA