samochodowka
Dyskusje na temat pracy w Birmingham ...
mam pytanie ,czy wiecie jakie sa fabryki samochodowe w Reddricht i Coventry , moj znajomy z Southampton chcialby przeniesc sie do West midlands ,a w S pracuje w McKlarenie i robia recznie konstrukcje do tych modeli i chcialby cos podobnego tutaj ,troche bylismy sie rozejrzec po agencjach ale cisza ,
-

-
kwiatek
- Raczkujący
-
-
- Reputacja: 0
Z tego co wiem to :
Forda zamkneli , LDV ma syndyka upadlosciowego, Land Rover ma przestój , a Jaguar pracuje na pól gwizdka.
Z tego co wiem to honda sie ruszyla .... ale w samochodówce to tera bida
-

-
marcin.p
- Zadomowiony
-
-
- Reputacja: 3
-
Ale to wszystko birminghamskie firmy co wymieniasz. W Coventry mają składalnię żepota .. przepraszam peżota no i zdaje się te mini kupry też tam tłuką. Jest jeszcze japońska firma Denso robiąca podzespoły do większości aut (glownie fiat, żepot, ford i do formuly 1 jakas elektronike). Mają spooro placówek w West Midlands. Polecalbym pogooglować.
-

-
plazermen
- Wtajemniczony
-
-
- Reputacja: 92
pracuje w mc larren czy dla jakiegoś podwykonawcy , bo ja to bym chciał pracować w mc.. , bo tam to chociażby ciuchy robocze są od hugo boss naprzykład, a mc.. jest na zachód od londka trochę;poza tym to tutaj raczej marnee szansee ..
-

-
maxus
- Początkujący
-
-
- Reputacja: 1
maxus napisał(a):bo tam to chociażby ciuchy robocze są od hugo boss naprzykład
a mydelko w kiblu od chanel?
pe
-

-
KA i PE
-
-
KA i PE napisał(a):maxus napisał(a):bo tam to chociażby ciuchy robocze są od hugo boss naprzykład
a mydelko w kiblu od chanel?
pe
najpierw sobie sprawdź, a potem oceniaj
-

-
maxus
- Początkujący
-
-
- Reputacja: 1
plazermen, dzieuje za sensowna odpowiedz ,kontrakt konczy sie 31 lipca i dupa po robocie 4 lata w dobrobycie ciezko bedzie sie przyzwyczaic do nizszej stawki ale ,na poczatek sprubuje cokolwiek ,moze po wakacjach ruszy samochodowka ostro
-

-
kwiatek
- Raczkujący
-
-
- Reputacja: 0
Samochodowka ruszyla juz teraz, niestety place jakie byly takie sa...........
-

-
lysy
- Rozeznany
-
-
- Reputacja: 2
Powrót do PRACA