Birmingham ?
Dyskusje na temat pracy w Birmingham ...
Witam!
Bez wdawania się w szczegóły odrazu przejde do mojego pytania do Was, mieszkających w Birmingham...
Na początku września wybieram się do Anglii. Nie jest to moj pierwszy raz, gdyż już pracowałem ( z jakieś 3-4 miesiące ) w Manchesterze, może krótko ale zawsze. Teraz znów wyruszam do UK, ale chciałbym do innego miasta .Zastanawiam się między Birmingham , Leeds, Bradford ?
Czy jestescie w stanie określić jakoś obecne warunki i mozliwosci zycia i pracy w Birmingham ? Sektor pracy, to pewnie Warehouse więc praca fizyczna.
Pozdrawiam i z góry dzięki za zainteresowanie.
-

-
qbasss8
- Przyczajony
-
-
- Reputacja: 0
Ja na twoim miejscu omijałbym Bham szerokim łukiem.
West Midlands a w szczegolnosci Bham zostało najbardziej dotniete kryzysem.
-

-
Thomas
- Zaangażowany
-
-
- Reputacja: 67
-
Zalezy na jak dlugo chesz przyjechac
Jak tylko popracowac na kilka miesiecy to spoko jak na dluzej to niepolecam, totalnie nie ma tu nic ciekawego, nawet pozadnego City Center nie ma jak na takie duze City:(
-

-
gej0799131
- Początkujący
-
-
- Reputacja: 0
ja mysle tak, ze jesli jestes wykwalfikwanym pracownikiem np. spawacz kierowca mechanik itp... to sobie poradzisz w Bham ale jak szukasz pracy typu pakowanie sprzatanie itp... to raczej nie radzil bym mi osobiscie wydaje sie ze cos sie zaczyna dziac, ze wszystko sie pomalu rozkreca ale jeszcze bardzo duzo czasu potrzeba zeby bylo tak jak dawniej ale moze to sa tylko moje odczucia
-

-
Guest
-
-
Powrót do PRACA