Team Leader
Dyskusje na temat pracy w Birmingham ...
Nie istnieje :) Wszyscy sprzątacze ganiają z highvisami i szumnym napisem MAINTENANCE na plecach :)
Wiem, że w innych firmach Maintenance to złote rączki, konserwatorzy, mechanicy - jak zwał tak zwał - ludzie od naprawiania nienaprawialnego :) Ale u nas jest jak jest :) A propos, kiedyś pracowałem w firmie, gdzie na jednej zmianie był Maintenance Man (konserwator) i jak gadałem z ludźmi, to nikt nie pamiętał, żeby kiedykolwiek cokolwiek naprawił. Jak się zepsuło, przyszedł, rozkręcił, ale nigdy nie udało mu się zostawić urządzenia działającego... Robotę kończyli mechanicy na drugiej zmianie ;) I tak ponad 20 lat... Fajnie. A kasę to miał niezłą.
Pozdrawiam
-

-
AdamBoltryk
- Wtajemniczony
-
-
- Reputacja: 183

pomassage, generalnie nie ma reguły, kto zostaje team-leaderem, a kto nie. Ale dwa główne czynniki to a) zasiedzenie i b) zdolności interpersonalne na linii pracownik - kierownik.
A kursy, szkolenia istnieją jak najbardziej. Sprawdź w bham.pl, katalog firm, zakładka nauka, szkolnictwo - niejakie TLE proponuje jakieś kursy na team leadera, zarządzanie itp.
-

-
-eMPe-
- Rozeznany
-
-
- Reputacja: 19
-eMPe-, nijakie TLE faktycznie mialo TLing w ofercie, ale tylko teoretycznie, sama sie tam uczylam z nadzieja na Buissnes Administration (ktore tez bylo w ofercie) ale sie okazalo, ze nigdy tego nie rozpoczeli... moze kiedys w przyszlosci. w tej chwili (oprocz angielskiego i matematyki) maja tylko IT skills i od stycznia zaczynaja Customer Service. z tego co wiem TL mozna robic przez learn direct (bez udzialu TLE) ale to juz sporo kosztuje.
-

-
Gaba76
- Stały Bywalec
-
-
- Reputacja: 49
Powrót do PRACA