szukam pracy

Dyskusje na temat pracy w Birmingham ...

KobietaPostNapisane przez agness247 » 30 sty 2012, 12:35 Re: szukam pracy

Witam wszystkich ja z zapytaniem czy może ktoś słyszał o przyjeciach do pracy (fabryki) w okolicach Erdington??Za każdą podpowiedz z góry dziękuje

agness247
Początkujący

Reputacja: 0
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez grajek151 » 31 sty 2012, 05:55 Re: szukam pracy

Witam. Wie ktos o jakiejs robocie w rejonie Oldbury, Dudley, albo gdzies w promieniu do5 mil? obojetnie jaka zmiana. Byle nie kasjer w sklepie.
I jeszcze jedno pytanko. Wie ktos moze czy sa jakies szanse dostania sie do pracy na ta duza piekarnie na West Bromwich? I Gdzie moglbym przetlumaczyc swiadectwo czeladnicze zawodu? Jak by ktos cos wiedzial to prosze o priv m. Z gory dzieki za odp.

grajek151
Raczkujący

Reputacja: -3
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez moloqu » 31 sty 2012, 09:47 Re: szukam pracy

hej grajek, mowisz o allied bakery
http://www.alliedbakeries.co.uk/

najlepiej to podjedz do nich i sie spytaj jak rekrutuja. czy przez agencje czy tez od razu pod firme. wytlumacz ze sie szkoliles w tym kierunku moze beda wieksze szanse :)
z tlumaczeniem to ktos inny musi sie odezwac, prawdopodobnie trzeba przetlumaczyc oraz wyslac do jakiegos urzedu w celu potwierdzenia, ale to tylko zaslyszane gdzies w internecie.

pozdro

moloqu
Raczkujący

Reputacja: 1
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez grajek151 » 1 lut 2012, 12:40 Re: szukam pracy

Co do tlumaczen, to kiedys czytalem cos ze takie swiadectwa i inne wazniejsze papiery to tlumacze przysieglii musza tlumaczyc, a takowych w anglii ponoc nie ma. Ile w realu prawdy nie mam pojecia. Tak, chodzilo mi o ta piekarnie. SLyszalem duzo o stylu dzialania tam, i poprostu tam sama mechanizacja. Moze trzeba miec jakis papier na konkretna maszyne, a z zawodu w pl to ogolne papiery sa. No ale napewno sprobuje. Dzieki.

grajek151
Raczkujący

Neutralny

KobietaPostNapisane przez agnieszka247 » 4 lut 2012, 17:27 Re: szukam pracy

Poszukuję pracy -język znam slabo,chętnie zaopiekuję się dzieckiem,ugotuje ,posprzątam,-a może ktoś zna jakies agencje,gdzie nie jest wymagany język -podstawy opanowalam,ale myślę,że to za mało-proszę na PW informacje za które będe bardzo wdzięczna-pozdrawiam.

Dodano: -- 4 lut 2012, 18:27 --

Poszukuję pracy -język znam slabo,chętnie zaopiekuję się dzieckiem,ugotuje ,posprzątam,-a może ktoś zna jakies agencje,gdzie nie jest wymagany język -podstawy opanowalam,ale myślę,że to za mało-proszę na PW informacje za które będe bardzo wdzięczna-pozdrawiam.

agnieszka247
Raczkujący

Reputacja: 9
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez moloqu » 5 lut 2012, 14:09 Re: szukam pracy

grajek151 napisał(a):Co do tlumaczen, to kiedys czytalem cos ze takie swiadectwa i inne wazniejsze papiery to tlumacze przysieglii musza tlumaczyc, a takowych w anglii ponoc nie ma. Ile w realu prawdy nie mam pojecia. Tak, chodzilo mi o ta piekarnie. SLyszalem duzo o stylu dzialania tam, i poprostu tam sama mechanizacja. Moze trzeba miec jakis papier na konkretna maszyne, a z zawodu w pl to ogolne papiery sa. No ale napewno sprobuje. Dzieki.

hej, kilka dni zajmie Ci by wyslac do pl, poczekac na tlumaczenie potem odeslanie do uk i z tymi przetlumaczonymi dokumentami lec do cab albo do jobcentree po porade co dalej, jak wyglada uwierzytelnienie i przez jakie 'sluzby'. ja bym tak zrobil skoro nikt sie nie odzywa z konkretami dot zalatwiania takich spraw.

a w allied bakery fakt jest spora mechanizacja i nowoczesnosc, sam praktycznie rak w mace nie masz. mialem okazje kiedys tam zrobic dniowke jako kierowca.
zeby pracownicy nie kradli oferuja dla nich jakikolwiek chleb w cenie 25p

pozdro

moloqu
Raczkujący

Reputacja: 1
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez grajek151 » 5 lut 2012, 19:01 Re: szukam pracy

Dzieki wielkie. W tygodniu wysle i pozniej zobacze co mi powiedza w JobCentre.

grajek151
Raczkujący

Neutralny

KobietaPostNapisane przez kamila.zie » 6 lut 2012, 12:23 Re: szukam pracy

Witam, słyszał może ktoś o jakiejś pracy w Wolverhampton? Ew. okolicach, typu Bilston, Dudley, Walsall,Birmingham..
kamila.zie
Rozeznany

Reputacja: 4
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez nygajp2 » 6 lut 2012, 12:41 Re: szukam pracy

Witam, sam poszukuje pracy w Wolverhampton. Podobno w Hydrobolt beda przyjecia, sam zlozylem tam dzisiaj podanie

nygajp2
Początkujący

Neutralny

KobietaPostNapisane przez kamila.zie » 6 lut 2012, 12:49 Re: szukam pracy

a co to takiego? praca tylko dla mężczyzn czy może i kobity się nadają? jak możesz podaj trochę więcej danych tu albo na priv :)
kamila.zie
Rozeznany

Reputacja: 4
Neutralny

KobietaPostNapisane przez julka030308 » 6 lut 2012, 12:51 Re: szukam pracy

Czesc szukam pracy dla mlodego chlopaka.Praca jakakolwiek.Jezeli macie jakies informacje to prosze bardzo o namiary.Z gory dzieki

julka030308
Rozeznany

Reputacja: -1
Neutralny

KobietaPostNapisane przez agnieszka247 » 6 lut 2012, 13:14 Re: szukam pracy

julka030308-dzisiaj znajomy poprzez agencję exstra-personel,otrzymał pracę przy rozpakowaniu przesyłek,podobno są tam jeszcze wolne miejsca,praca co prawda do najlżejszych się nie zalicza,ale ....-pozdrawiam :)

Dodano: -- 6 lut 2012, 14:14 --

julka030308-dzisiaj znajomy poprzez agencję exstra-personel,otrzymał pracę przy rozpakowaniu przesyłek,podobno są tam jeszcze wolne miejsca,praca co prawda do najlżejszych się nie zalicza,ale ....-pozdrawiam :)

agnieszka247
Raczkujący

Reputacja: 9
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez nygajp2 » 6 lut 2012, 14:05 Re: szukam pracy

jakies namiary na firme, adres numer telefonu? W jakim miescie ta agencja ma siedzibe. jestem z wolverhampton czekam na odp

nygajp2
Początkujący

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez Albiorix » 6 lut 2012, 21:41 Re: szukam pracy

Albiorix
Stały Bywalec

Reputacja: 68
Poczciwy

KobietaPostNapisane przez Gaba76 » 6 lut 2012, 21:50 Re: szukam pracy

nygajp2, wyglada na to ze w Wolverhampton nie maja oddzialu. najblizej chyba Ci bedzie do Walsall, ale tu masz link to sobie sprawdz gdzie Ci najbardziej pasuje
http://www.extrapersonnel.co.uk/contactus.htm
Gaba76
Stały Bywalec

Reputacja: 49
Pokojowy

Poprzednia stronaNastępna strona