Class 2
Dyskusje na temat pracy w Birmingham ...
• Strona 1 z 1
Witam,
z racji tego, że nie posiadam doświadczenia w prowadzeniu ciężarówek w UK, każda agencja odsyła mnie praktycznie z kwitkiem.Posiadam digi tacho,clean driving license, zrobiłem ADR tydzień temu, mój angielski jest dobry w mowie i piśmie, mam dobre referencje z poprzedniej pracy, lecz nikt mi nie chce dać szansy...Byłem nawet w kilku firmach, ale nie posiadają wolnych wakatów
Drodzy kierowcy, może posiadacie namiary na firmy transportowe, które potrzebują kierowców, lub agencje, które zarejestrują mnie bez doświadczenia.
Z góry dziękuję :lol:
z racji tego, że nie posiadam doświadczenia w prowadzeniu ciężarówek w UK, każda agencja odsyła mnie praktycznie z kwitkiem.Posiadam digi tacho,clean driving license, zrobiłem ADR tydzień temu, mój angielski jest dobry w mowie i piśmie, mam dobre referencje z poprzedniej pracy, lecz nikt mi nie chce dać szansy...Byłem nawet w kilku firmach, ale nie posiadają wolnych wakatów
Drodzy kierowcy, może posiadacie namiary na firmy transportowe, które potrzebują kierowców, lub agencje, które zarejestrują mnie bez doświadczenia.
Z góry dziękuję :lol:
-
- chmiel
- Rozeznany
- Reputacja: 13
0
Napisane przez Mordorzg » 25 sty 2012, 19:00 Re: Class 2
Mój kuzyn zaczynał tutaj:
Link2Recruit Ltd
52a High Street
Erdington
Birmingham
B23 6RH
Tel: 0121 377 7006
Website: http://www.link2recruit.com
przyjeli go z otwartymi ramionami a był w podobnej sytuacji jak ty.
Pozdrawiam i życzę powodzenia.
Link2Recruit Ltd
52a High Street
Erdington
Birmingham
B23 6RH
Tel: 0121 377 7006
Website: http://www.link2recruit.com
przyjeli go z otwartymi ramionami a był w podobnej sytuacji jak ty.
Pozdrawiam i życzę powodzenia.
-
- Mordorzg
- Raczkujący
- Reputacja: 10
3
Napisane przez chmiel » 2 mar 2012, 18:07 Re: Class 2
Witam,
może coś się zmieniło i ktoś wie, gdzie mogą mnie przyjąć bez doświadczenia na class 2.Zarejestrowany już jestem w ponad 10 agencjach dla driverów, wiem że styczeń i luty to słabe miesiące na pracę dla kierowcy, szczególnie niedoświadczonego.Może ktoś się wypowie, coś poradzi kurczę, czy w ogóle warto czekać, wiem, że chcę jeździć, ale nie mogę juz dłużej czekać, czuję się na SIŁACH, by prowadzić ciężarówkę, ale nikt nie dzwoni.
Pozdrawiam
Adrian
może coś się zmieniło i ktoś wie, gdzie mogą mnie przyjąć bez doświadczenia na class 2.Zarejestrowany już jestem w ponad 10 agencjach dla driverów, wiem że styczeń i luty to słabe miesiące na pracę dla kierowcy, szczególnie niedoświadczonego.Może ktoś się wypowie, coś poradzi kurczę, czy w ogóle warto czekać, wiem, że chcę jeździć, ale nie mogę juz dłużej czekać, czuję się na SIŁACH, by prowadzić ciężarówkę, ale nikt nie dzwoni.
Pozdrawiam
Adrian
-
- chmiel
- Rozeznany
0
Napisane przez bongorno » 2 mar 2012, 19:59 Re: Class 2
Cpc już masz? Bez tego tez powoli ciężko . Warto się ruszyć poza Birmingham , ja znalazłem przez agencję w Worcester a pracuję w Redditch. Dopiero jak im pokazałem cpc card to mi dali pracę.
-
- bongorno
- Rozeznany
- Reputacja: 30
3
Napisane przez chmiel » 2 mar 2012, 20:45 Re: Class 2
Hej,bongorno
jak robiłem ADR to mi gościu mówił, że 21 godzin z ADR zalicza się do CPC, więc dowiem się co i jak w poniedziałek.Dziękuję, może inaczej na mnie spojrzą.
Pozdrawiam
jak robiłem ADR to mi gościu mówił, że 21 godzin z ADR zalicza się do CPC, więc dowiem się co i jak w poniedziałek.Dziękuję, może inaczej na mnie spojrzą.
Pozdrawiam
-
- chmiel
- Rozeznany
0
Napisane przez eric27 » 5 mar 2012, 20:20 Re: Class 2
“Naszą największą słabością jest poddawanie się. Najpewniejszą drogą do sukcesu jest zawsze próbowanie po prostu jeden, następny raz.”
Thomas Edison
Powodzonka :D Będzie dobrze :D
Thomas Edison
Powodzonka :D Będzie dobrze :D
-
- eric27
- Stały Bywalec
- Reputacja: 18
0
Napisane przez darek79w » 27 mar 2012, 22:37 Re: Class 2
Best Connection na Warwick Road szuka kierowców maja np. oferty na C Drivers w Witton za 9f p/h,overtime10f p/h,sat 13f p/h, C1 W Hartlebury 7.80f p/h +25f per week attendance bonus gwararantowane 56 godz. w tygodniu.Maja podobno więcej ofert najlepiej zadzwonic na 07973229004 (24 godz.)
-
- darek79w
- Początkujący
- Reputacja: 4
0
Napisane przez Valde » 28 mar 2012, 09:10 Re: Class 2
Sprobuj w Jobs@Pertemps na West Bromwich, praca czesto w roznych miejscach ale zawsze jest i niema problemu z wyplatami. co prawda mialem dwa lata doswiadczenia jak sie do nich zglosilem, ale warto sprobowac. agencja znajduje sie na Bull Street, a kierowcami zajmuje sie Craig lub Jamie.
Jak nie to Kerry Collins Recruitment w Walsall. przyjeli mnie tam bez doswiadczenia tyle ze maja balagan i czesto musialem sie upominac bo zapominali zaplacic za jakis dzien, ale na start zeby nabrac doswiadczenia nie jest az tak zle. Agencja znajduje sie na 65 Bridge Street.
Powodzenia
Jak nie to Kerry Collins Recruitment w Walsall. przyjeli mnie tam bez doswiadczenia tyle ze maja balagan i czesto musialem sie upominac bo zapominali zaplacic za jakis dzien, ale na start zeby nabrac doswiadczenia nie jest az tak zle. Agencja znajduje sie na 65 Bridge Street.
Powodzenia
-
- Valde
- Początkujący
0
Napisane przez chmiel » 2 kwi 2012, 20:14 Re: Class 2
Valde,
Dzięki za podpowiedzi, mam już pracę, wracając jednak do agencji, o których napisałeś:
Job pertemps- wymagaja minimum 2 lata doświadczenia za kółkiem
Kerry Collins Recruitment w Walsall- byłem tam, powiedziałem, że nie mam doswiadczenia, a przemiły Pan konsultant powiedział, że w takim razie mnie nie zarejestrują, gdyż muszę mieć doświadczenie.
Najlepsza jednak była jedna z agencji, która miała dla mnie pracę, czytaj szukała łosia, który zawiózłby swoim samochodem 2 osoby z Birmingham do Manchester. Nie wiedziałem czy mam się śmiać, czy płakać...
Dzięki za podpowiedzi, mam już pracę, wracając jednak do agencji, o których napisałeś:
Kerry Collins Recruitment w Walsall- byłem tam, powiedziałem, że nie mam doswiadczenia, a przemiły Pan konsultant powiedział, że w takim razie mnie nie zarejestrują, gdyż muszę mieć doświadczenie.
Najlepsza jednak była jedna z agencji, która miała dla mnie pracę, czytaj szukała łosia, który zawiózłby swoim samochodem 2 osoby z Birmingham do Manchester. Nie wiedziałem czy mam się śmiać, czy płakać...
-
- chmiel
- Rozeznany
0
Napisane przez Valde » 3 kwi 2012, 22:35 Re: Class 2
chmiel napisał(a):Valde,
widocznie w Kerry Collins sie wycwanili bo wczesniej niewymagali doswiadczenia, ale kij im w oko. najwazniejsze ze masz juz prace.
-
- Valde
- Początkujący
0
• Strona 1 z 1
-