kto wie cos na temat tej pracy?

Dyskusje na temat pracy w Birmingham ...

MężczyznaPostNapisane przez kwidzyn26 » 21 sie 2009, 17:40 kto wie cos na temat tej pracy?

na tej stronie jest oferta pracy jako pracownik produkcji chodzi o stolarke. Jest podany mail do niejakiej Justyny ale nie odpisuje i nie moge sie dodzwonic.dzieki Pozdrawiam

[ Dodano: Pią Sie 21, 2009 19:16 ]
a nazywa sie 2B INTERFACE LIMITED

kwidzyn26
Początkujący

Reputacja: 0
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez MAXIMO » 22 sie 2009, 04:46 Re: kto wie cos na temat tej pracy?

bo ogloszenie jest stare, ma kilka tygodni. Ja w odpowiednim czasie się skontaktowałem z p.Justyną zostałem zaakceptowany na to stanowisko, po czym , po około tygodniu zadzwoniło do mnie z informacją o wstrzymanej rekrutacji.
MAXIMO
Początkujący

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez Sławek25 » 22 sie 2009, 12:20 Re: kto wie cos na temat tej pracy?

w Birmingham to mozesz znalesc ale gowno na drodze.Nikt z Polakow nie pomaga sam doswiadczylem tego na wlasnej skorze po czym ja zalatwilem wiarze robote a sam jej pozniej nie mialem.Takie zycie ale naszczescie przemyslane sparwy i teraz powrot do kraju i rozmyslanie o kolejnym wyjezdzie ze nie warto UFAĆ Polakom.Umiesz liczyć licz na sibie.pozdro

Sławek25
Przyczajony

Neutralny

PostNapisane przez KA i PE » 22 sie 2009, 12:45 Re: kto wie cos na temat tej pracy?

aha......................................................

pe

KA i PE

MężczyznaPostNapisane przez marcin.p » 22 sie 2009, 13:13 Re: kto wie cos na temat tej pracy?

Brawo Slawek, a co ty chciales zeby cie nosili w lektyce i myli stopy....

Wyluzuj ziom , nie wszyscy sa do bani....

PE jak zwykle trafne skwitowanie....

ps to piwko nam wisi ...... trza sie spiac bo za tydzien do ojczystej ziemi smigam

marcin.p
Zadomowiony

Reputacja: 3
Neutralny

PostNapisane przez KA i PE » 22 sie 2009, 14:44 Re: kto wie cos na temat tej pracy?

no to wbijaj sie do nas na piwko, ka w pracy ale wieczorkiem bedzie. tylko musi byc designated driver jakis, mozesz z ekipa, jak masz luzy to siedze w chacie o suchym pysku dzisiaj..........

pe

KA i PE

MężczyznaPostNapisane przez Mike » 23 sie 2009, 10:57 Re: kto wie cos na temat tej pracy?

Sławek25 napisał(a):zalatwilem wiarze robote a sam jej pozniej nie mialem

nastepnym razem zalatw sobie robote najpierw a pozniej wierze :-D
Mike
Zadomowiony

Reputacja: 13
Neutralny

KobietaPostNapisane przez myszka22 » 18 sty 2011, 09:26 Re: kto wie cos na temat tej pracy?

Na poloniuszu jest oferta" First job in the office"(kto wie coś na temat tej pracy) czy ktoś już spróbował?:*

myszka22
Początkujący

Neutralny