PRACA

Dyskusje na temat pracy w Birmingham ...

MężczyznaPostNapisane przez bartosz.hendler » 20 kwi 2010, 20:36 PRACA

Hi all,

Właśnie podjąłem decyzję, że jade do Birmingham, zwidzić trochę świata i popracować. Szukałem, przyznam pracy po agencjach ale nie znalazłe odpowiedniej dla siebie. Potrzebuję znaleźć agencję, która ma w ofercie pracę dla grafików, web designerów... Czy może lepiej na własną rekę poszukać po pracodawcach z portfolio w ręku???

pozdrawiam
Bartek

bartosz.hendler
Przyczajony

Reputacja: 0
Neutralny

KobietaPostNapisane przez jed » 20 kwi 2010, 22:41 Re: PRACA

Wychodzi na to samo czasem. Sprobuj w totaljobs i reeds, okresl obszar i pozycje. Sa pewnie specjalne dla IT, ale i tak maja podobne oferty. Ja dostaje srednio 40 takich w tygodniu, ale oczywiscie jesli jestes dobry to mozesz od razu uderzac do pracodawcy. Pamietaj tez, ze zwykle firmy nie oglaszaja sie nigdzie, bo najpierw zastanawiakja sie tygodniami czy aby na pewno im ktos potrzebny, potem pewnie dzwonia do tych, ktorych zwolnili, na koncu sprawdzaja nadeslane kiedys CV, co juz obrosly kurzem, a dopiero potem ktos wklepie ogloszenie. Przynajmniej tak to sobie wyobrazam. Nie wszystkie tego typu serwisy to agencje, czasem zwyczajnie jest to zbior ogloszen - nikt bowiem nie moze sie polapac o co chodzi w urzedach pracy. Milego sleczenia przed monitorem, niech moc bedzie z Toba. ;)

http://www.propaganda.net.pl/ ?

jed
Stały Bywalec

Reputacja: 1
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez bartosz.hendler » 21 kwi 2010, 17:50 Re: PRACA

Tak, PROPAGANDA, firma, której jestem współtwórcą, mamy swoją wypracowaną markę, teraz przekształciliśmy się w sp. z o.o., sprzedałem większość udziałów i lecę dalej zdobywać doświadczenie. Możesz też looknąć na www.poligrafiaon-line.pl, możesz też do mnie zadzwonić, cenię ludzi, którzy potrafią używać googla :).

Dlaczego jadę, skoro mam wypracowaną markę, uprzedzając pytania, po pierwsze, chcę, po drugie chcę się nauczyc czegoś nowego, zobaczyć jak to się robi tam, odwiedzić kilku klientów :). Może nauczyć czegoś brytyjczyków, nie wiem, zobaczymy. Wiem, że mogę sobie pozwolić na wyjazd bo mam do czego wrócić. A ciągnie mnie tam niesamowicie. Prawda taka, że na następny ogień idzie najprawdopodobniej (ogólnie) Skandynawia, ale to za kilka lat.

serdecznie pozdrawiam
Bartek

bartosz.hendler
Przyczajony

Reputacja: 0
Neutralny

KobietaPostNapisane przez jed » 21 kwi 2010, 18:00 Re: PRACA

Tez to widzialem. Bart, za kogo Ty mnie masz? ( http://www.poligrafiaon-line.pl/ bez przecinka ;) ) Podales nazwisko, gg, email. To od 5 sek. do 5 min., zeby wiedziec duzo. ;)
Nie wiem czy w zdaniu
bartosz.hendler napisał(a):Może nauczyć czegoś brytyjczyków, nie wiem, zobaczymy.
nie polknales "od", ale to zalezy gdzie trafisz. Generalnie Birmingham to taki troche duuuuuzy Jarocin, ale jest ok. :)
Powodzenia

jed
Stały Bywalec

Reputacja: 1
Neutralny

Powrót do PRACA