Data Entry at home
Dyskusje na temat pracy w Birmingham ...
Hej!
Na necie przeszukując ogłoszenia o pracę można natrafić na ciekawe ogłoszenie typu data entry at home lub podobne. Praca polecana jako dodatkowy zarobek lub dla matek z dzieckiem, będących w domu. Zarobki średnio od 200 - 500 L/pw w co mnie osobiscie troche trudno uwierzyc no ale jak tak pisza, to ok... Nie jest wymagane doswiadczenie tylko aktualny email, co jest głównym priorytetem. Chcę zabytać czy ktos z Was lub waszych znajomych próbował szczęścia w czymś podbnym i wie jak to rzeczywiście wygląda? Może macie jakieś info na temat tego typu ofert?
-

-
Grzes*
- Rozeznany
-
-
- Reputacja: 2
radze uwazac z takimi firmami. najlepiej sprawdzic, czy firma wogole istnieje, a jesli pytaja o przeslanie pieniedzy to wiadomo ze to sciemia!!!
-

-
cwircwirek
- Rozeznany
-
-
- Reputacja: 1
raczej to sciema. trzeba na takich uwazac
[ Dodano: |28 Lut 2011|, o 22:23 ]
raczej to sciema. trzeba na takich uwazac :!: :!:
-

-
black1970
- Przyczajony
-
-
- Reputacja: 0
poszukaj stron typu zarabianie przez net czy coś takiego poszukaj sobie co mówią o tym ludzie na forach do tego przeznaczonych i sam zastanów się czy chcesz w to wejść czy nie, od siebie dodam że nie napisałem celowo czy chcesz tak zarabiać pieniądze, a napisałem czy chcesz wejść.
-

-
samotny
- Rozeznany
-
-
- Reputacja: 29
Ja dostalam kiedysz ciekawa oferte pracy. Mialam robic jakies wplaty pieniedzy. Firmam miala mi zalozyc konto na moje imiea ja mialam robic jakies trazsakcje. Pensja chyba 15 tys + prowizja od kwot ktore wplace. Juz nie pamietam jak to dokladnie bylo, bo kilka lat minelo. Generalnie chodzilo o to ze szukali naiwnych zeby prali gruba kasa na swoje nazwisko.
Takze roi sie od takich ciekawych ofert.
-

-
Luiza
- Wtajemniczony
-
-
- Reputacja: 71
No dakladnie roi się od tych ofert a każda coraz to precyzyjniej ułożona.
Dzięki wszystkim za info!
-

-
Grzes*
- Rozeznany
-
-
- Reputacja: 2
Powrót do PRACA