Co powiecie na kolejne spotkanie ?!?!

Poznajmy się, umówmy się na spotkanie;

MężczyznaPostNapisane przez Adam » 10 paź 2006, 19:20 Re: Co powiecie na kolejne spotkanie ?!?!

te-ha napisał(a):Ispotkanie: 4osoby
IIspotkanie: 8 osob (a zatem dwa razy wiecej osob)
IIIspotkanie: 24osoby(trzy razy wiecej...)

ja naliczylem 27 odob na zdjeciu grupowym, i jeszcze o ile sie nie myle to nie wszyscy sa na tym zdjeciu:)
Adam
Administrator

Reputacja: 33
Pokojowy

MężczyznaPostNapisane przez Lee » 10 paź 2006, 19:24 Re: Co powiecie na kolejne spotkanie ?!?!

2 osoby doszyl pozniej
Lee
Stały Bywalec

Reputacja: 3
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez marcin.p » 10 paź 2006, 20:12 Re: Co powiecie na kolejne spotkanie ?!?!

Czesc wszystkim i na poczatku dzieki za fajna bibke . Ja i moja pani bardzo milo spedzilismy czas . A tak na marginesie , odkrylismy fajny las pod birmingham i fajnie sie tam rowerami jezdzilo , jakby sie kto chcial przylaczyc to sie w weekend wybieramy

pozdro marcin i kasia

Ps administrator i Lee wielkie brawa i uklony a co nalezy sie wam

marcin.p
Zadomowiony

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez x.x.x...x.x.x » 10 paź 2006, 21:30 Re: Co powiecie na kolejne spotkanie ?!?!

Jak tak sobie czytam o tych spotkaniach i oglądam fotki nabieram coraz wiekszej ochoty wpasc na nastepne. Szkoda ze nie miaszkam w birmingham ;-(. bo to wymusza przyjazd samochodem i długie poszukiwania wybranego miejsca, a co za tym idzie zakaz picia alkoholu (to mi nie wychodzi najlepiej). Bede to musiał jeszcze dobrze przemyslec do następnego wypadu.

x.x.x...x.x.x
Rozeznany

Reputacja: 0
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez beskidenluchs » 10 paź 2006, 21:40 Re: Co powiecie na kolejne spotkanie ?!?!

Dzieki za zbiorowke, bedzie do kolekcji z zagranicy...sory teraz to juz do kolekcji z nowego domu :)

Nawet niezle powychodzilismy, ciekawe czy ktos znajdzie czas zeby sie pobawic w podpisy "who is who ?"

beskidenluchs
Raczkujący

Neutralny

KobietaPostNapisane przez Edyta » 10 paź 2006, 21:45 Re: Co powiecie na kolejne spotkanie ?!?!

wlasnie moze ktos by podpisal??
Edyta
Zadomowiony

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez Lukaas85 » 11 paź 2006, 05:08 Re: Co powiecie na kolejne spotkanie ?!?!

marcin.p napisał(a):Czesc wszystkim i na poczatku dzieki za fajna bibke . Ja i moja pani bardzo milo spedzilismy czas . A tak na marginesie , odkrylismy fajny las pod birmingham i fajnie sie tam rowerami jezdzilo , jakby sie kto chcial przylaczyc to sie w weekend wybieramy

pozdro marcin i kasia

Ps administrator i Lee wielkie brawa i uklony a co nalezy sie wam

pomniczek? :mrgreen:
nie no zartuje. wiemy, ze chlopaki dobra robote robia :wink:
Lukaas85
Wtajemniczony

Reputacja: 1
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez maccumail » 13 paź 2006, 12:54 Re: Co powiecie na kolejne spotkanie ?!?!

No qrka za pozno przeczytalem o spotkaniu :P znowu peszek a widze ze grono forumowiczowych pivo pijow coraz liczniejsze :) :idea:
maccumail
Rozeznany

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez maccumail » 28 paź 2006, 17:47 Re: Co powiecie na kolejne spotkanie ?!?!

a czy nie czas na jakies kolejne spotkanie przeciez weekend znowu brrr moze ktos zapoda haslo "IV spotkanie forumowiczow" czas najwyzszy hehe
maccumail
Rozeznany

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez x.x.x...x.x.x » 28 paź 2006, 17:51 Re: Co powiecie na kolejne spotkanie ?!?!

jetem za ... jeszcze nie piłem .. juz wsiadam w auto ... potrzebuje jeszcze tylko przewodnika bo nie znama miasta (wiem jak dojechac do centrum )

x.x.x...x.x.x
Rozeznany

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez maccumail » 28 paź 2006, 18:49 Re: Co powiecie na kolejne spotkanie ?!?!

no ja chetnie bym poprzewodniczyl koledze i tez bym sie napil tyle ze nie zdazylem bo mi necik siadl a jak juz pojechales to :) chyba nie da rady :) chyba nr. fona podam w danych bo to dobre urzadzenie jest :razz:
maccumail
Rozeznany

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez Lee » 28 paź 2006, 19:55 Re: Co powiecie na kolejne spotkanie ?!?!

bedzie juz niedlugo IV :)
Lee
Stały Bywalec

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez maccumail » 28 paź 2006, 23:38 Re: Co powiecie na kolejne spotkanie ?!?!

to bardzo dobrze bo wlasnie wrocilem ze spotkania pivkowego z kolega x.x.x...x.x.x i musze przyznac ze takie spotkania przy pivku sa potrzebne wiec rzecz jasna pisze sie na kolejne wieksze spotkanie :P wiec pisac pisac co i jak :)
maccumail
Rozeznany

Neutralny

KobietaPostNapisane przez te-ha » 28 paź 2006, 23:49 Re: Co powiecie na kolejne spotkanie ?!?!

ja tez sie pisze
chetnie sie spotkam
wyrwe sie z imprez akademikowych!

te-ha
Zaangażowany

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez maccumail » 28 paź 2006, 23:55 Re: Co powiecie na kolejne spotkanie ?!?!

akademikowych imprez znaczy ze co studiujesz w Bham i mieszkasz w akademiku czy to tylko taka dygresja ? hmm
maccumail
Rozeznany

Neutralny

Poprzednia stronaNastępna strona