TEN POST JEST TYLKO I WYLANCZNIE DO LUDZI SPOZA TEGO BAGNA

Poznajmy się, umówmy się na spotkanie;
Hej

Wlasnie szukamy przeciwienstwa tego co po nie ktore ,,cosik " ;) tu sie wypocilo pod naszym postem :)

wiec jesli jestes zapczeczeniem tych troli mozgowych pisz :D

bandamisia@tlen.pl pozdrawia :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

bandamisia
Przyczajony

Reputacja: 0
Neutralny

bandamisia napisał(a):wiec jesli jestes zapczeczeniem tych troli mozgowych pisz

bandamisia@tlen.pl

bandamisia@tlen.pl
bandamisia@tlen.pl
bandamisia@tlen.pl
bandamisia@tlen.pl
bandamisia@tlen.pl
bandamisia@tlen.pl
bandamisia@tlen.pl
bandamisia@tlen.pl
bandamisia@tlen.pl
pozwol, ze napisze duzo razy :) bedziesz mial co czytac przez najblizszych kilka lat :)

Guest

bandamisia napisał(a):Witajcie.

Jestesmy mala mini grupka ludzi .Mieszkamy niedlugo w Birmingham. ( w tym pieknym miescie .fuj)
Poszukujemy znajomych , ktorzy tak samo jak my widza ,ze to miejsce jest bagnem ,a ludzie otaczajacy to pojeby !

Nie szukamy psychopatow , juz znamy i omijamy !

Jak chcecie poznać kogoś nowego, to dlaczego obrażacie na wstępie wszystkich użytkowników tego forum :?:

MORI napisał(a):Tak, zgadza sie ale wez pod uwage, ze mamy tutaj do dyspzycjii komputery oraz wiekszosc softu obslugujacego jezyk angielski, co wielce utrudnia korzystanie z tych narzedzi jako slowniki ortograficzne naszego jezyka,

Żaden inteligent nie będzie miał problemów by zainstalować polski słownik nawet na chińskim komputerze.
VA
Zaangażowany

Reputacja: 112
SzanowanySzanowany

" Glupi nie wie ze jest glupi, a madry to wie ..." i kto to powiedzial

hmm :)

[ Dodano: Pon Lis 08, 2010 18:10 ]
VA

Nie o bledy tutaj sie rozchodzi, wiec nie wiem czemu roztrzasac ten problem, a nie ruszyc glowa i sensownie jednemu czy drogiemu odpisac a nie koncentrowac sie na typowym dla forumowiczow haczyku jakim sa bledy ----- slabe to jest ---- liczy sie tresc !!1
Ostatnio edytowano 8 lis 2010, 23:36 przez MORI, łącznie edytowano 2 razy

MORI
Początkujący

Neutralny

no comment :-|
Jolly
Stały Bywalec

Reputacja: 11
Neutralny

Głupota - nie zabierajmy ludziom wolnosci - jezeli popatrzec na to wszystko z boku czym ona jest.
Glownym czynnikiem i zarazem najwazniejszym sa predyspozycje wrodzone, kolejne determinanty to wychowanie, otoczenie i lenistwo. Trzeciorzedne sa brak racjonalnego i samodzielnego myslenia co wiarza sie z dwoma pierwszymi, trudnosci w zrozumialym czyytaniu i artykulowaniu swoich sadów sa wlasnie domena Pani Glupoty :),
To tylko moje wolne mysli

MORI
Początkujący

Neutralny

Bandomisia Puchatka i Kłapouchego. Nie dzielić, a łączyć ma to forum. Wiec, życzę miłego forum-owania. Dużej ilości znajomych jakiej tylko potrzebujecie i myślę ze inni się do tego przyłączą. Nie ma się co kłócić... największych przyjaciół poznaje się w biedzie.

Pozdrawiam

Maciek
Ostatnio edytowano 8 lis 2010, 22:22 przez oXide, łącznie edytowano 1 raz
oXide
Stały Bywalec

Reputacja: 2
Neutralny

bravo bravo bravo :), zgadazm sie. Dobrze, ze sa rozsadni

pozdrawiam
Adrian

MORI
Początkujący

Neutralny

a bo dzisiaj tak sie porobilo, ze kazdy chu.j moze dostac mature i tym samym twierdzic ze zalicza sie do tzw. inteligencji. za swietej pamieci komuny funkcjonowalo pojecie 'pol-inteligenta', satyrycznie przerobione na 'cwierc-inteligenta'. moim zadniem teraz tez mozna by klasyfikowac wielu do tych jak bardzo nie chlopsko-robotniczych klas.
i jeszcze jedno co przyszlo mi do glowy: nie matura a chec szczera zrobi z ciebie oficera. czyli srac na ortografie, stylistyke i inne takie farmazony. czuje sie inteligentem i uzywam komputera!! to sie liczy.

a swoja droga to czy bandanamisia ma cos wspolnego z bandanamera?

pozdr
pe

KA i PE

KA i PE napisał(a):a swoja droga to czy bandanamisia ma cos wspolnego z bandanamera?

no raczej: wybory przeca wkrótce

proponuję slogan wyborczy:

"Nie uczelnia, a chęć szczera zrobi z miśka bhamu mera" ;)
plazermen
Wtajemniczony

Reputacja: 92
Poczciwy

adupasra :)

MORI
Początkujący

Neutralny

oh i ah, wszyscy sa tacy fantastycznie wyedukowani, rozsadni i wszechstronni (to wnioskowac mozna z tresci postow). Gdyby tylko mieli odrobine skromnosci - jakze cenionej i poszukiwanej dzis cechy...

pozdrawiam
poszukiwacz
Rozeznany

Neutralny

o wlasnie, skromnosc to ta cecha ktora powoduje ze nie mowie glosno ze jestem z@jebisty.
pozdr

pe

KA i PE

poszukiwacz, wybacz, ale jak ktoś włazi na nasze podwórko, nap..ala wszystkich z bejsbola mówiąc, że się zachowuje grzecznie, usilnie twierdzi, że tylko on i jego banda jest super, a reszta to mózgowe trolle i później próbuje znaleźć przyjaciół (notabene wśród tych mózgowych trolli lol.. coś kiepskawo z logiką), no stary, wybacz... A że my, trolle mózgowe bronimy się przed atakami ynteligenta to chyba normalka. A bronimy się jak umiemy. Choć ynetligent nie pojmuje słów ironia, szyderstwo, sarkazm... Nie ma ich wypisanych na bejsbolu...

mori ja mam legalną angielska winde 7, ganiam na Firefoxie, _nie instalowałem_ żadnych dodatkowych słowników, a podkreśla mi każde słowo z błędem na czerwono. Więc nie piernicz, że to kwestia softu lol. A dla mnie forma wypowiedzi też jest ważna. Po 1sze, lepiej się ją czyta, po 2gie, łatwiej zrozumieć a po 3cie to też forma stosunku do dyskutanta.

Pozdrawiam

AdamBoltryk
Wtajemniczony

Reputacja: 183
SzanowanySzanowany

AdamBoltryk

Jak to w pierwszym poście od dwóch lat na tym forum napisałem sprawdzania wielkości ku...a, (bez obrazy), nie szukam tu znajomych, przyjaciół ani rozrywki,

Rozbawił mnie fakt,ze jakaś banda misia napisała prowokacyjny i dość ciekawy list i powoli wynika z tego, ze duzo prawdy w nim zawarli, chociaż nie znam tych osób, a kilka zaangażowanych na forum traktujące je jak własny folwark na którym można tylko i wyłącznie głosić pieśni pochwalne dla "liderów" wystarczy znaleźć jedno słowo dezaprobaty a działają jak banda wściekłych dobermanów.

Wybacz, ale ja będę bronił wolności wypowiedzi czy to jest to czy zupełnie inne forum, i każdy ma prawo do własnych sadów i wypowiedzi nawet jak sa głupie, a traktowanie forum publicznego jak własnego podwórka, nie to jest jego celem.

Jest takie staropolskie przysłowie: Krowa, która dużo ryczy mało mleka daje.

Dlatego tez jak to ojciec dyrektor mówi "Alleluja i do przodu" :),

nie mam czasu dla :)

Pozdrawiam i życzę miłego dnia, więcej uśmiechu i radości z życia

MORI
Początkujący

Neutralny

Poprzednia stronaNastępna strona