Moze tez brakuje Ci przyjaciół? Wlasnie Ciebie szukam!
Napisane przez bogini8 » 30 lis 2012, 16:23 Re: Moze tez brakuje Ci przyjaciół? Wlasnie Ciebie szukam!

, mam synka 2,5 letniego ktory cierpi na brak znajomych do zabawy i strasznie mu siie nudzi, zwlaszcza jak za oknem nie ciekawie

;/
byczek napisał(a): nie mam przyjaciol bo mysle, ze przyjazn to iluzja potrzebna nam do poczucia sie lepiej w zyciowych sytuacjach To troche jak choroba 'we dwoje'; czujemy sie dobrze, bo ktos nas 'rozumie' i przynosi goraca herbate. Tak naprawde w chorobie zawsze jest sie samotnym i zadna herbata na swiecie tego nie zmieni
optymista pelna geba.... ale skoro wolisz byc i zyc sam ze soba, twoj wybor;) z taka postawa napewno zadnego nie znajdziesz;)
Ja mam paru przyjaciol od lat, od zawsze, ktorzy nigdy mnie nie zawiedli, moja przyjaciolka jest mi bliska jak rodzona siostra, a czasem nawet blizsza i zawsze mozemy na sobie polegac, razem smiejemy sie i placzemy , albo pijemy i objadam sie czekolada jak jest nam zle

-
- bogini8
- Wtajemniczony
- Reputacja: 100
Napisane przez agg » 30 lis 2012, 17:31 Re: Moze tez brakuje Ci przyjaciół? Wlasnie Ciebie szukam!
bo dla mnie to osoba, do ktorej moge zadzwonic o 3 w nocy i jak trzeba to sie zjawi albo chociaz wyslucha. niestety malo takich.
to takze ktos, kto "czyta" w Twoich myslach i wie dokladnie co zaraz powiesz, albo zrobisz. osoba, ktora odpowie na pytanie zanim jeszcze je zadasz, poda chusteczke zanim uronisz choc jedna lze, zrobi Ci cos do picia nie pytajac co pijesz...

CATCH ME... IF YOU CAN!!!

-
- agg
- Wtajemniczony
- Reputacja: 146
Napisane przez Elka96 » 30 lis 2012, 17:43 Re: Moze tez brakuje Ci przyjaciół? Wlasnie Ciebie szukam!
Trzymajcie sie cieplutlko, do poczytania.
-
- Elka96
- Rozeznany
- Reputacja: 7
Napisane przez byczek » 30 lis 2012, 18:32 Re: Moze tez brakuje Ci przyjaciół? Wlasnie Ciebie szukam!
W ogole nie zrozumialas o czym mowie. Nie jestem przeciwko przyjazni tylko odbieram ja jako cos troche nierealnego. Po prostu mysle, ze kazdy z nas jest wielkim indywidualista i tego nie da sie zmienic. Zeby byc dobrym dla innych musisz najpierw byc dobra dla siebie wiec na pierwszym miejscu jest wlasne 'ego'. No ale jak sama napisalas Ty masz swoje niezawodne przyjaciolki wiec nie bede sie moze wciskac takich glodnych farmazonow w przyjacielskie grono

-
- byczek
- Przyczajony
- Reputacja: 0
Napisane przez ktosienka » 1 gru 2012, 18:22 Re: Moze tez brakuje Ci przyjaciół? Wlasnie Ciebie szukam!
Jej budowanie jest dlugim procesem, ktory wymaga zaangazowania obu stron.
Nie kazdy musi miec potrzebe posiadania przyjaciol, stad pewno opinia Byczka
Na pewno na przeszkodzie przyjazni nie stana nigdy niemodne ciuchy, niechec do alkoholu czy inne ktore reprezentuja nasze indywidualne priorytety, upodobania, poglady.
Brak szacunku wobec innych, nawet tych ktorych jako potencjalnych przyjaciol nie bierze sie pod uwage i nieslownosc na pewno nie swiadcza o czlowieku zbyt dobrze i utrudniaja takiej osobie budowanie zdrowych i trwalych relacji miedzyludzkich.
Mimo wszystko pozdrawiam Marosu i zycze sukcesow w realizacji jej przyjacielskich planow.
-
- ktosienka
- Stały Bywalec
- Reputacja: 65
Napisane przez Mikiii » 3 gru 2012, 22:16 Re: Moze tez brakuje Ci przyjaciół? Wlasnie Ciebie szukam!

pozdrawiam

-
- Mikiii
- Przyczajony
- Reputacja: 5
Napisane przez Marosu » 6 gru 2012, 19:52 Re: Moze tez brakuje Ci przyjaciół? Wlasnie Ciebie szukam!
Moje dzieci sie tak rozchorowaly, ze wyladowalismy w szpitalu (czyt- 2 tygodnie nie wiedzialam co sie dzieje...). Wszystko przez tego bug'a zimowego, ktory okazal sie czyms innym...no, ale juz nie bede sie rozpisywac

-
- Marosu
- Raczkujący
- Reputacja: 5
Napisane przez tm88111 » 7 gru 2012, 23:56 Re: Moze tez brakuje Ci przyjaciół? Wlasnie Ciebie szukam!
Już nieraz zawiodłam się na ludziach (zwłaszcza tutaj) , i teraz mało kogo nazywam przyjacielem - przyjaciółką . Wole mieć kilku dobrych lub bardzo dobrych znajomych niż jednego fałszywego przyjaciela ...bo prawda jest taka ze w życiu można ufać tylko sobie.....
-
- tm88111
- Przyczajony
Napisane przez plazermen » 8 gru 2012, 08:16 Re: Moze tez brakuje Ci przyjaciół? Wlasnie Ciebie szukam!
także wychodziłoby, że przyjaciel to osoba która go dla Ciebie ma.
-
- plazermen
- Wtajemniczony
- Reputacja: 92
Napisane przez ankacyganka » 8 gru 2012, 13:17 Re: Moze tez brakuje Ci przyjaciół? Wlasnie Ciebie szukam!
Bez rownowagi w tej kwestii trudno daleko zajsc
Marosu napisał(a): Tytuł: Re: Swieta w Anglii Napisane: 6 gru 2012, o 20:12
Juz nawet mamy choinke i ozdoby (w Ikei byla promocja- kup drzewko za 25f i dostajesz voucher na 20 czyli drzewko za 5 funtow)...
Marosu napisał(a):Napisane: 6 gru 2012, o 19:52 Re: Moze tez brakuje Ci przyjaciół? Wlasnie Ciebie szukam!
Sluchajcie, z gory przepraszam, ze nie odpisywalam.
Moje dzieci sie tak rozchorowaly, ze wyladowalismy w szpitalu (czyt- 2 tygodnie nie wiedzialam co sie dzieje...). Wszystko przez tego bug'a zimowego, ktory okazal sie czyms innym...no, ale juz nie bede sie rozpisywac
Osobiscie irytuje mnie dawanie ogloszen na forum, ktore ma swoj regulamin i dostep do uslug "Friends" i "Ogloszenia Towarzyskie"
Niemniej wyzej wypowiadajaca sie Pani skrzywdzona przez wszystkich napotkanych jak i amatorka dobrej zabawy zdefiniowanej drinkami i klubami , z watku ktory pojawil sie chwile pozniej pragna miec swoje piec minut na forum. Tak aby bedac w samym centrum zainteresowania moc opowiedziec o sobie to co zyczylyby sobie aby inni o nich mysleli. W koncu klawiatura wszystko przyjmie nie pytajac o to ile w opowiesci fikcji literackiej a ile obiektywnej prawdy. Nic tylko czekac na poklask.
Przepraszam, ale ja klaskac nie bede.
-
- ankacyganka
- Przyczajony
- Reputacja: 4
Napisane przez Ciociosan23 » 8 gru 2012, 14:10 Re: Moze tez brakuje Ci przyjaciół? Wlasnie Ciebie szukam!

po za tym nie mialam czasu zeby przegladac to cala strone i szukac jakis ogloszen towarzyskich...jestem tu pierwszy raz i jezeli wybralam zly dzial czy miejsce To przepraszam ze tak Cie to ruszyło

A jezeli chodzi o dobra zabawe i to co napisalas..czekaj jak to było : ''amatorka dobrej zabawy zdefiniowanej drinkami i klubami '' hmm postrzegaj to jak chcesz kazdy bawi sie na swoj sposob

-
- Ciociosan23
- Przyczajony
- Reputacja: -2
Napisane przez malaroksi » 8 gru 2012, 20:53 Re: Moze tez brakuje Ci przyjaciół? Wlasnie Ciebie szukam!
-
- malaroksi
- Wtajemniczony
- Reputacja: 170
Napisane przez Dariusz83 » 9 gru 2012, 23:09 Re: Moze tez brakuje Ci przyjaciół? Wlasnie Ciebie szukam!
-
- Dariusz83
- Rozeznany
- Reputacja: 26
Napisane przez dorotajab » 10 gru 2012, 12:34 Re: Moze tez brakuje Ci przyjaciół? Wlasnie Ciebie szukam!
malaroksi napisał(a):ankacyganka, hmm , przepraszam ale o czym mowa?
tez nie rozumiem?
jak z postu ze kupila choinke mozna wywnioskowac ze jest zlym przyjacielem i szlaja sie po klubach?

napszcie cos jeszcze bo mi sie w pracy nudzi

-
- dorotajab
- Zaangażowany
- Reputacja: 143
Napisane przez pupilek77 » 10 gru 2012, 13:40 Re: Moze tez brakuje Ci przyjaciół? Wlasnie Ciebie szukam!

-
- pupilek77
- Przyczajony
-