Szukam znajomych z Tipton
Poznajmy się, umówmy się na spotkanie;
TO tak, przeprowadziłam się tutaj z męzem i synkiem jakies 3 miesiace temu. Jak do tej pory nikogo nie poznałam;( słyszałam nie raz polaków na ulicach ale jak zagadac??? .... wiadomo każdy rodak pomyśli ze desperatka ze mnie szukająca na siłe znajomości. A raczej spokojny ze mnie człowiek więc brylowanie po pabach i kanjpach skończyło się dla mnie jak załóżyłam obrączkę na ręke. Mam synka 2 letniego i razem z nim siędze większośc czasu w domu. Myśle ze fajnie było by spotkac sie od czasu do czasu z kimś "normalnym", wyskoczyć razem na zakupy pójśc na kawę, jak człowiek. Łapię się też na tym ze każdy dzień jest taki sam, jesli ktos ma tak samo prosze o kontakt, bo co dwie głowy to nie jedna.
-
-
Mama Muminka
- Początkujący
-
-
- Reputacja: 0
-
Czesc:) my od 3 miesiecy nie mieszkamy na titonie co prawda ale mamy duzo wspolnego nasz syn ma prawie 2 lata i tez szukamy normalnych znajomych.
-
-
dana79
- Raczkujący
-
-
- Reputacja: 2
-
hej w takim razie koniecznie musimy sie zapoznac. Gdzie teraz mieszkasz? Mam nadzieję ze nie daleko. Mój e-mail
jupr1984@wp.pl
-
-
Mama Muminka
- Początkujący
-
-
-
hej niewiem w jakiej czesci tiptonu mieszkasz ale jesli chcialbys wyjsc gdzies z dzieckiem to w piatek w glebefields school w kazdy piatek jest playgroup :grin:
-
-
bubu
- Raczkujący
-
-
- Reputacja: 8
-
Do tej szkoły mam 1,5 mili z tego co sprawdzałam. A mozesz napisac cos wiecej o tych spotkaniach? W sumie z dzieciem byłam w kilku takich miejscach ale jakos zadne mi nie spodobało się na tyle by chodzic tam regularnie.
-
-
Mama Muminka
- Początkujący
-
-
-
play groupa zaczyna sie o 9.30 do 11.najpierw dzieci bawia sie zabawkami maluja ,rysuja kto co lubi pozniej jest czas na porzadki nastepnie czas na maly poczestunek przewaznie sa to owoce warzywa na koniec spiewamy piosenki
-
-
bubu
- Raczkujący
-
-
- Reputacja: 8
-
witam w niedziele przeprowadzam sie z dziecmi do tipton szukam informacji o szkole dla syna 8 letniego i corci 3,5 bedziemy mieszkac w oklicach asdy i lidla i chyba tez wielkiego mostu jak to mowia gdzie najlepie do skzloy zapisac zeby rowniez byly jakies polskie dzieci bo poczatki jak to bywa bywaja trudne prosze o info na emaila
ankaa171@wp.pl bardzo prosze o pomoc
-
-
anianowysacz
- Początkujący
-
-
-
Powrót do TOWARZYSKIE