weekend rower?
Poznajmy się, umówmy się na spotkanie;
• Strona 1 z 1
Napisane przez misciak » 5 cze 2007, 19:41 weekend rower?
witam wszystkich cieplo
mieszkam w b-ham od niedawna
szukam ludzi na wypady rowerowe np ten weekend ?
mieszkam w okloicach solihull ale moge sie ruszyc w praktycznie w dowolne miejsce
znajda sie jacys chetni ?
pozdrawiam
mieszkam w b-ham od niedawna
szukam ludzi na wypady rowerowe np ten weekend ?
mieszkam w okloicach solihull ale moge sie ruszyc w praktycznie w dowolne miejsce
znajda sie jacys chetni ?
pozdrawiam
-
- misciak
- Przyczajony
- Reputacja: 0
0
Napisane przez niezapominajka » 5 cze 2007, 21:42 Re: weekend rower?
Ja juz wczesniej zaproponowalam zorganizowanie jakiejs grupy rowerowej, ale problem w tym zeby zebrac grupke ludzi w tym samym czasie. W ta niedziele w Leamington jest organizowany maraton rowerowy- impreza charytatywna na rzecz badan nad rakiem. Kazdy moze w nim wziac udzial. Nalezy wypelnic aplikacje rejestracyjna i wlacic 5 funtow. W cene wliczona jest koszulka, udzial w ognisku po imprezie (ma byc pieczona swinka)
Mozna wybrac odleglasc: 10mil, 25 mil, albo wiecej. Ja planuje wziac w tym udzial. Musze tylko wygrzebac ten formularz aplikacyjny. Jutro dodam szczegoly
Mozna wybrac odleglasc: 10mil, 25 mil, albo wiecej. Ja planuje wziac w tym udzial. Musze tylko wygrzebac ten formularz aplikacyjny. Jutro dodam szczegoly
-
- niezapominajka
- Początkujący
0
Napisane przez Wojciech » 5 cze 2007, 22:16 Re: weekend rower?
Strzałka
Jestem jak najbardziej zainteresowany. Ten weekend odpada jest air show w Cosford.Czekam na jakieś wiesci. Mój e-mail ufo1237@op.pl bedzie łatwiej.
Pozdrawiam
Jestem jak najbardziej zainteresowany. Ten weekend odpada jest air show w Cosford.Czekam na jakieś wiesci. Mój e-mail ufo1237@op.pl bedzie łatwiej.
Pozdrawiam
-
- Wojciech
- Początkujący
0
Napisane przez Jolly » 6 cze 2007, 15:45 Re: weekend rower?
ja moge sie pisac na to tylko podaj szczegoly i gdzie to jest bo jestem nowy w birmingham
-
- Jolly
- Stały Bywalec
- Reputacja: 11
0
Napisane przez niezapominajka » 9 cze 2007, 15:25 Re: weekend rower?
Sorki ze niepodalam informacji wczesniej taj jak obiecalam, ale niedawno mnie wredne chorubsko zmoglo i z wyrka nie moglam sie ruszyc. Wiem ze teraz to troche pozno, ale jednak jakby ktos chal jutro dolaczyc to informuje ze impreza zaczyna sie o 11.00 przy Reverside School, Newbold, w Rugby a nie tak jak myslalam w leamington.
Sa do wyboru 3 dystanse
10, 25, i 50 mil. Trzebaby bylo przybyc wczesniej zeby wykupic tzw 'start Pack' tzn koszulke, numerek startowy i ulotke z trasa i bilecik na roast pig.
Strona internetowa to www.bikeathon.org.uk.
Oni organizuja sporo imprezek, wiec jak nie ta jutrzejsza, zawsze cos mozna wymyslic innym razem
Sa do wyboru 3 dystanse
10, 25, i 50 mil. Trzebaby bylo przybyc wczesniej zeby wykupic tzw 'start Pack' tzn koszulke, numerek startowy i ulotke z trasa i bilecik na roast pig.
Strona internetowa to www.bikeathon.org.uk.
Oni organizuja sporo imprezek, wiec jak nie ta jutrzejsza, zawsze cos mozna wymyslic innym razem
-
- niezapominajka
- Początkujący
0
Napisane przez ella » 20 lip 2007, 20:22 Re: weekend rower?
Hello!
Ja chetnie wybralabym sie na jakas wycieczke rowerowa. Czesto mam wiecej wolnego w weekendy. Problem w tym, ze nie mam roweru (ha ha), nie jestem zaawansowana rowerzystka i czasami w ostatniej chwili wiem czy bede miala wolna sobote czy niedziele. Wlasnie zaczynam rozgladac sie za jakims uzywanym rowerem. Gdybyscie wiedzieli gdzie takowy kupic, dajcie mi znac, prosze.
Ja chetnie wybralabym sie na jakas wycieczke rowerowa. Czesto mam wiecej wolnego w weekendy. Problem w tym, ze nie mam roweru (ha ha), nie jestem zaawansowana rowerzystka i czasami w ostatniej chwili wiem czy bede miala wolna sobote czy niedziele. Wlasnie zaczynam rozgladac sie za jakims uzywanym rowerem. Gdybyscie wiedzieli gdzie takowy kupic, dajcie mi znac, prosze.
-
- ella
- Raczkujący
0
Napisane przez slimaczekzielon » 20 lip 2007, 22:18 Re: weekend rower?
Ja co prawda na rowerku pedalowac nie lubie, ale takie fajne "pedalaki" dostaniesz w sklepiku blisko polskiego klubu. Schodzac w dol, pierwszy skret w lewo , tak jak sie idzie do polskiego sklepu kolo komisariatu MO. Sklepik jest przed wiaduktem po prawej stronie i maja nawet calkiem fajne malo uzywane rowerki z siodelkami nawet. :grin:
-
- slimaczekzielon
- Raczkujący
0
Napisane przez ella » 21 lip 2007, 15:54 Re: weekend rower?
dzieki za info:) Postaram sie znalezc ten sklep.
-
- ella
- Raczkujący
0
• Strona 1 z 1
-