hej wszystkim:) szukam osób z okolic erdingtonu

Poznajmy się, umówmy się na spotkanie;

KobietaPostNapisane przez asiunia141 » 28 maja 2010, 20:19 hej wszystkim:) szukam osób z okolic erdingtonu

witam wszystkich którzy będą czytali ten post. szukam osób z okolic erdingtonu którzy tak jak ja szukają znajomych oraz mają ochote ma wspólne rozmowy przy "kawie" ewentualnie na spacery. ja akurat mieszkam na erdingtonie wraz z mezem (31 lat). pozdrawiam goraco:)

asiunia141
Raczkujący

Reputacja: 0
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez login » 30 maja 2010, 07:36 Re: hej wszystkim:) szukam osób z okolic erdingtonu

co jest nikt nie spaceruje i nie pija "kawy " ??? :twisted:

login
Przyczajony

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez bham_ster » 30 maja 2010, 23:45 Re: hej wszystkim:) szukam osób z okolic erdingtonu

login napisał(a):co jest nikt nie spaceruje i nie pija "kawy " ??? :twisted:

np.: Ja :wink:

...'łażenie' z kubkiem kawy do rozrywek nie należy... ;)
bham_ster
Początkujący

Neutralny

Niektórzy potrafią się rozerwać na spacerze z kubkiem w reku inni potrzebują większych wyzwań ;)
Acid Drinker
Stały Bywalec

Reputacja: 7
Neutralny

KobietaPostNapisane przez asiunia141 » 3 cze 2010, 20:58 hehe

to byla przenosnia:) z ta kawa:) ja akurat kawy nie pijam a spacerki lubie :D chyba mnie polubiles ze na moje fora wchodzisz:D ?

[ Dodano: Czw Cze 03, 2010 22:03 ]
w sumie zamiast pomoc mi to mnie dolujecie:) moze okazalibyscie troche wsparcia. wiem ze ciezko wam sie kilometr przejsc i wolicie swoje pupy wozic samochodem lub autobusem a za kilka lat bedziecie bokiem wchodzili do swoich mieszkan bo nie bedziecie sie miescili w drzwi.

asiunia141
Raczkujący

Neutralny

asunka wiesz..................masz kobiecy narcyzm w sobie hahahahah
a ta na powaznie to tzreba dobry temat napisac by ludki odpowiadaly i pisaluy bo jak lipny to..........
pozdrawiam

Brokenheart_29

dobry temat? moze bys zaproponowal cos. wiesz moim zdaniem jakbym dala temat robie striptiz to by wszyscy chcieli mnie poznac i pytali by gdzie to sie odbywa... a jak jestem normalna dziewczyna ktora szuka znajomych to jestem na straconej pozycji.... WIELKIE DZIEKI

asiunia141
Raczkujący

Neutralny

KobietaPostNapisane przez agg » 7 cze 2010, 13:34 Re: hej wszystkim:) szukam osób z okolic erdingtonu

asiunia141 napisał(a):wiesz moim zdaniem jakbym dala temat robie striptiz to by wszyscy chcieli mnie poznac i pytali by gdzie to sie odbywa...

hihi dobre :-D

i co Panowie, moze zaprzeczycie? :twisted:
agg
Wtajemniczony

Reputacja: 146
SzanowanySzanowany

widze ze ktos podziela moje zdanie ze faceci to jednak sa tacy jak sie o nich zwykle mowi. myslalam ze to tylko stereotyp... thx agg

asiunia141
Raczkujący

Neutralny

asiunia141 napisał(a):widze ze ktos podziela moje zdanie ze faceci to jednak sa tacy jak sie o nich zwykle mowi. myslalam ze to tylko stereotyp... thx agg

hohoho,
tak szybko, po 9 wpisach na forum,
waćpanna nagle doznaje olśnienia co do płci brzydszej acz niekoniecznie gorszej,
a może po prostu to forum jest beznadziejne
:mrgreen:
testowy
Zaangażowany

Reputacja: 78
Poczciwy

KobietaPostNapisane przez jed » 9 cze 2010, 17:47 Re: hej wszystkim:) szukam osób z okolic erdingtonu

asiunia141 napisał(a):wiesz moim zdaniem jakbym dala temat robie striptiz to by wszyscy chcieli mnie poznac i pytali by gdzie to sie odbywa

agg napisał(a):i co Panowie, moze zaprzeczycie?

Ja nie zaprzeczam, uwielbiam sie posmiac z ludzi, ktorzy z krecenia tylkiem robia afere. Jeszcze bardziej uwielbiam Polki znajace swoja wartosc, jak to bylo? Normalne dziewczyny. :P
asiunia141 napisał(a):myslalam ze to tylko stereotyp

Kiedys tez tylko myslalem stereotypami, starzeje sie :( http://www.youtube.com/watch?v=quhLI8ajWdo

jed
Stały Bywalec

Reputacja: 1
Neutralny

testowy napisał(a):waćpanna nagle doznaje olśnienia co do płci brzydszej acz niekoniecznie gorszej,
a może po prostu to forum jest beznadziejne

waćpanna nie doznała olśnienia co do płci dużo brzydszej a zarazem gorszej. wy poprostu nie umiecie myśleć glową lecz... :twisted:

jed napisał(a):Ja nie zaprzeczam, uwielbiam sie posmiac z ludzi

co do śmiania sie z ludzi, może spojrzał byś w lustro gwarantuje że z tego osobnika będziesz miał niezły ubaw :twisted:

jed napisał(a):Jeszcze bardziej uwielbiam Polki znajace swoja wartosc

gwarantuje ci że znam swoją wartość ale nie należe do osób które sie nią szczycą. wole jak ktoś wyrazi swoją opinie na mój temat a niżeli jakbym miała z siebie gwiazde robić. poza tym pięknem człowieka nie jest uroda ale to kim jest dla ludzi a w szczególności dla najbliższych. nie szukam na siłe przyjaciół a gwarantuje ci że nie mam ochoty poznawać takich ... jak wy co próbują jechać po kobiecie

asiunia141
Raczkujący

Neutralny

KobietaPostNapisane przez jed » 9 cze 2010, 19:26 Re: hej wszystkim:) szukam osób z okolic erdingtonu

Wlasnie widze, ze nie nalezysz do osob, ktore sie nia szczyca. Spojrzalem w lustro i masz racje: od dzis bede jezdzil po samym sobie albo po mezczyznie. Moze wreszcie zaczne myslec glowa... :twisted:

Asiunia, ja tylko zartuje. Bzykac mi sie chce i tyle, jak dla mnie mozesz obiecywac darmowy striptiz ile wlezie. Wiadomo, ze faceci sa tacy jak sie o nich mowi. Wszyscy wiemy, ze masz meza, wiec nikt na kawe nie pojdzie to i temat nudny. :P

jed
Stały Bywalec

Neutralny

jed napisał(a):Asiunia, ja tylko zartuje. Bzykac mi sie chce i tyle, jak dla mnie mozesz obiecywac darmowy striptiz ile wlezie. Wiadomo, ze faceci sa tacy jak sie o nich mowi. Wszyscy wiemy, ze masz meza, wiec nikt na kawe nie pojdzie to i temat nudny.

Ja nie szukam przygód tylko znajomych a jak komuś sie temat nie podoba to wcale nie musi pisać. Jak ci sie bzykać chce to są burdele. Striptizu nie robie i nie zamierzam sie zniżać do takiego poziomu. Nie wiem czy wiesz co to jest kobiega godność. Ja sie szanuje w przeciwieństwie do niektórych kobiet jak i meżczyzn :twisted:

A tak nawiasem to masz kiepski humor i szczerze mówiąc gardze osobami którzy próbują zmieszać kogóś z gównem. DZIEKUJE ZA UWAGE :-D

[ Dodano: Sro Cze 09, 2010 21:22 ]
A tak nawiasem to na tytuł MĘŻCZYZNY zasługują nieliczni

asiunia141
Raczkujący

Neutralny

KobietaPostNapisane przez jed » 9 cze 2010, 20:26 Re: hej wszystkim:) szukam osób z okolic erdingtonu

Ja wiem, na tytul kobiety tez.

Przyznaje, ze zdarza mi sie probowac po kims jezdzic, ale tym razem uwierz mi, ze chcialem tylko pozartowac. Wiedzialem, ze wszystko bierzesz do siebie, ale nie sadzilem, ze az tak. Nie napisalem, ze robisz striptiz, tylko ze obiecujesz, i do tego temat. W striptizie do tego nie ma niczego zlego, ale i tak: WYBACZ.

Sama wiele wiesz i wiele gwarantujesz. Niczego nie chcialem sugerowac, milego wieczoru. ;)

[ Dodano: Sro Cze 09, 2010 23:05 ]
ps Wiem juz jak wygladasz, dziewczyno: jakby 3ej pierwsi wiedzieli to dam glowe ze poszliby na godzinny spacer z kubkiem kawy. Nawet w towarzystwie meza (31 lat). Trzeba sie czasem wyluzowac, taka moja rada. :P

jed
Stały Bywalec

Neutralny

Następna strona