Aktorzy, modelki....

Poznajmy się, umówmy się na spotkanie;

MężczyznaPostNapisane przez kucza21 » 12 paź 2010, 00:07 Aktorzy, modelki....

Witam, tak się zastanawiam, czy w Birmingham i naszych okolicach mamy ludzi o zainteresowaniach, takich jak aktorstwo czy modeling. Osobiście, spotykałem już kilka ludzi z polski z aspiracjami modelingowymi, natomiast, aktorów już mniej. Jeśli ktoś chciałby porozmawiać lub jest zainteresowany takimi rzeczami to śmiało pisać tutaj :)

kucza21
Rozeznany

Reputacja: 7
Neutralny

KobietaPostNapisane przez izap721 » 14 paź 2010, 20:57 Re: Aktorzy, modelki....

Moją córkę ciągnie do modelingu,ale ma dopiero 10 lat,więc myślę,że ma jeszcze czas.
A co do zdjęć-są piękne,jeśli są Twoje,to zdradź jakim modelem aparatu je robisz,bo chcę zmienić,a ten c\zyni cuda
izap721
Rozeznany

Reputacja: 12
Neutralny

KobietaPostNapisane przez erka » 10 lis 2010, 11:01 Re: Aktorzy, modelki....

No widze ze nie ma wielkiego odzewu... A grafika/art, fotografia tez sie liczy?

erka
Rozeznany

Reputacja: -7
Wyśmiewca

MężczyznaPostNapisane przez Piaski01 » 19 sty 2011, 13:35 Re: Aktorzy, modelki....

kucza21 napisał(a):Witam, tak się zastanawiam, czy w Birmingham i naszych okolicach mamy ludzi o zainteresowaniach, takich jak aktorstwo czy modeling. Osobiście, spotykałem już kilka ludzi z polski z aspiracjami modelingowymi, natomiast, aktorów już mniej. Jeśli ktoś chciałby porozmawiać lub jest zainteresowany takimi rzeczami to śmiało pisać tutaj :)

a ja bym z przyjemnością porozmawiał, moze jakas rezyseria ? ... :)
gg 5231272
Piaski01
Raczkujący

Reputacja: 2
Neutralny

KobietaPostNapisane przez monique » 19 sty 2011, 14:56 Re: Aktorzy, modelki....

W listopadzie zeszłego roku był casting w Birmingham do filmu BBC. Szukano chłopca do głównej roli ze wschodniej europy pomiędzy 12 a 17tym rokiem życia. Nie byłam, bo moj mały się nie łapał wiekowo. Aczkolwiek takie castingi to niegłupia sprawa.
Ps. Nawiasem mówiąc Casting Director tego filmu odpowiadała wczesniej za obsadę choćby do Harry Pottera czy The Others z Nicole Kidman.

monique
Rozeznany

Reputacja: 34
Pokojowy

KobietaPostNapisane przez aspiramela » 7 mar 2011, 13:15 Re: Aktorzy, modelki....

a ja uwielbiam aktorstwo, szukam po calym internecie jakies castingi, kola teatralne itp itd, sama jestem w szoku,ze ktos zalozyl taki temat bo dlugo nic nie moglam znalezc ;p

[ Dodano: |7 Mar 2011|, o 13:19 ]
zapomnialam dodac ,ze w sobote jade do polskiego centrum,sprobuje zalapac sie do tego teatru tam,a pozniej juz wszystko bedzie do przodu-mam nadzieje

aspiramela
Przyczajony

Reputacja: 0
Neutralny

KobietaPostNapisane przez bogini8 » 18 mar 2011, 14:12 Re: Aktorzy, modelki....

kucza21, swietne zdjecia naprawde dobre. jestes fotografem?
bogini8
Wtajemniczony

Reputacja: 100
SzanowanySzanowany

KobietaPostNapisane przez Thesignerka » 29 mar 2011, 22:40 Re: Aktorzy, modelki....

Hejka, ja sie swego czasu udzielalam w teatrze ale to bylo baaardzo dawno temu, 8 letnia przygoda ze stepowaniem i nagle od paru lat nic nie robie. Tez mialam nadzieje ze znajde tutaj cos gdzie sie zmobilizuje do dalszej aktywnosci. I znalazlam :) sporo jest teatrow amatorskich, mniej lub bardzej, jeden z tego typu teatrow z Coventry scisle wspolpracuje z Belgrade theatre, czyli juz cos :)
Niestety nie znajac angielskiego zbyt dobrze moge co najwyzej zagrac ukwial albo inne wodorosty ;) No ale dopiero co niedawno zjechalam do UK wiec daje sobie troche czasu. Moze jakies wspolne projekty? w kupie razniej :)
Thesignerka
Rozeznany

Reputacja: 67
Poczciwy

KobietaPostNapisane przez andzia0115 » 12 cze 2011, 14:18 Re: Aktorzy, modelki....

doświadczenie mam w aktorstwie i w modelingu. w aktorstwie jest tak ze nie wiem gdzie są i kiedy jhakiekolwiek castingi a talent ponoć mam. a do modelingu ? chodzic umiem pozowac tez tylko sądze ze jestem za niska. nie wiem xd
andzia0115
Przyczajony

Neutralny

KobietaPostNapisane przez karuzela » 27 cze 2011, 20:34 Re: Aktorzy, modelki....

tak mnie kusi zrobic cos innego i sprobowac sie w modelingu ,ale pojecia nie mam gdzie szukac castingow :) nie pogardzę namiarami ;
karuzela
Przyczajony

Neutralny