ubezpieczenie na kredyt....
Doradztwo w sprawie kont bankowych, pożyczek, podatków, pomysłów na własny biznes;
witam...dwa lata temu wzialem kredyt (loan)na okres trzech lat jednak w tym roku stracilem prace a zostal mi jeszcze rok do splaty. kredyt jest ubezpieczony. wiem ze teraz gdy nie mam pracy ubezpieczyciel bedzie splacal za mnie raty tylko ze nie mam pojecia czy w tym momencie moja historia kredytowa sie zepsuje???? i czy w przyszlosci bede mogl wziac bez problemu kredyt???jezeli ktos wie to prosze o szybka odpowiedz...dzieki
-

-
maroko2007
- Początkujący
-
-
- Reputacja: 0
nie zepsuje sie dlatego ze kredytodawca bedzie dostawal swoja forse w teminie. po to masz to ubezpieczenie zeby za ciebie splacali. doczytaj tylko czy to dziala jesli stracilas prace ze swojej winy czy tylko z winy pracodawcy
pozdr
pe
-

-
KA i PE
-
-
Dzieki za odpowiec.A prace stracilem z powodu redukcji a nie ze mnie zwolnili z jakiegos tam powodu
-

-
maroko2007
- Początkujący
-
-
no to jak najszybciej uruchom ubezpieczenie i juz. wiekszosc firm nie interesuje jesli teraz bedziesz pracowala ponizej 16h/tyg wiec mozna sobie dorabiac i dalej beda ci splacali. lepiej sie dowiedziec na pewno jednak
pe
-

-
KA i PE
-
-
Juz zalatwione czekam tylko na papiery z ubezpieczalni do wypełnienia i gitara dzieki za info.pozdro
-

-
maroko2007
- Początkujący
-
-
Powrót do FINANSE