potrzebuje pomocy!!

Doradztwo w sprawie kont bankowych, pożyczek, podatków, pomysłów na własny biznes;

MężczyznaPostNapisane przez tatus » 2 mar 2010, 08:17 potrzebuje pomocy!!

potrzebuje pozyczki pienieznej na okres okolo poltora mieisaca!potrzebuje 500f lub 400f!!na procent oczywiscie!!potrzebuje wyslac do polski na operacje dla moej mamy!!bardzo prosze o pomoc!moze ktos z was wie kto moglby mi pozyczyc!!

tatus
Przyczajony

Reputacja: 0
Neutralny

KobietaPostNapisane przez monajaro » 2 mar 2010, 10:49 Re: potrzebuje pomocy!!

Moze pozyczka w banku?! Jesli nie, to slyszalam,ze provident bardzo szybko wyplaca. Mam tylko nadzieje,ze wiesz jakie konsekwencje wiaza sie z providentem(mam na mysli ogromny procent) :roll:

monajaro
Przyczajony

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez tatus » 2 mar 2010, 10:57 Re: potrzebuje pomocy!!

dzieki za odpowiedz!!provident nie wchodzi w gre za wielki procent!

[ Dodano: Wto Mar 02, 2010 11:22 ]
nikt z was nigdy nie potrzebowal pomocy?!!!!!!!!!!!

tatus
Przyczajony

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez VA » 2 mar 2010, 11:29 Re: potrzebuje pomocy!!

A próbowałeś załatwić jakąś kartę kredytową. Znacznie łatwiej załatwić niż pożyczkę. Możesz jeszcze spróbować debet na rachunku osobistym, ale musisz być w banku odpowiednio długo i mieć odpowiednie dochody. Myślę, że jak pójdziesz do oddziału wyjaśnisz sprawę, to nawet będą skłonni na małe ustępstwa od zasad.
VA
Zaangażowany

Reputacja: 112
SzanowanySzanowany

MężczyznaPostNapisane przez Julek » 2 mar 2010, 11:49 Re: potrzebuje pomocy!!

Poprostu idz do swojego banku i bezproblemowo dadza Ci pozyczke.No chyba ze juz wczesniej narobiles jakis walow:)pozdro

Julek
Początkujący

Reputacja: 1
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez tatus » 2 mar 2010, 11:59 Re: potrzebuje pomocy!!

habardzo smieszne!!!jakbys chcial wiedziec jestem uczciwa osoba!!!!myslisz odrazu ze kazdy musi miec cos na sumieniu?konto mam od miesiaca bo rozstalam sie z ojcem mojego dziecka a zawsze korzystalismy tylko z jego konta!!!!nikt nie da mi nic w banku po tak krotkim czasie!!!spytasz to czemu sie rozstalismy?nie pozwole by facet mnie zdradzal!!!!ciezko mi bardzo ale dam sobie rade!!!!dzieki za rade!!!!!!

tatus
Przyczajony

Neutralny

KobietaPostNapisane przez malaroksi » 2 mar 2010, 12:15 Re: potrzebuje pomocy!!

tatus napisał(a):jakbys chcial wiedziec jestem uczciwa osoba!!!!

tutaj można by się trochę zastanawiać nad uczciwością - rozstałaś się z partnerem a rejestrujesz się na forum jako tatuś FACET troche dziwne jak na osobe która została sama ma żal i w ogóle... Ale nie będe podwarzać twojej wiarygodności przykro mi z powodu mamy zwłaszcza że musi płacić za operacje (mam nadzieje że nie plastyczną ) Ja Ci nie porzyczę bo ma już taką zasadę no ale może w jakiś polskich biurach np Imra kiedyś widziałam ze koleś nie miał kasy na to by kupić rodzinie bilety no i dostał porzyczke pod zastaw musiał zostawić swoje dokumenty by nie nawiać z kasą no i jakiąś umowe spisali. Niewiem jak to było dokładnie ale możesz popytać.
malaroksi
Wtajemniczony

Reputacja: 170
SzanowanySzanowany

MężczyznaPostNapisane przez tatus » 2 mar 2010, 13:06 Re: potrzebuje pomocy!!

nie oceniaj mnie skoro mnie nie znasz!!!!zycze ci bys kiedys potrzebowala pomocy na jakas operacje a ktos ci walnie tekst ze na operacje plastyczna!!!!a pisac mozna na czyims koncie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!nie pomyslalas o tym!!!!!!!!!!????????

tatus
Przyczajony

Neutralny

KobietaPostNapisane przez Kitty » 2 mar 2010, 13:29 Re: potrzebuje pomocy!!

tatus napisał(a):zycze ci bys kiedys potrzebowala pomocy na jakas operacje

"Nie zycz drugiemu co Tobie nie mile" :roll:

O pozyczke w banku zawsze mozesz zapytac...Tez poproscie o pomoc rodzine, nie wydaje mi sie,zeby wszyscy umyli rece :roll: .

Dodam na marginesie,ze naprawde beznadziejny pomysl mialas/miales pytajac sie na forum aby Ci ktos POZYCZYL pieniadze!! Skoro jestes tak uczciwa osoba, to gdzie sa Twoi przyjaciele/znajomi?
W dodatku tekst z korzystaniem z konta innej osoby, porazka :roll: .Wydaje mi sie,ze ktos ma tutaj problem z okresleniem wlasnej osobowosci bo nie wie czy jest tatusiem czy mamusia i jedyne na jaka operacje zbiera to bardzo popularna w UK "sex change" :roll: :roll:
Kitty
Zadomowiony

Reputacja: 19
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez tatus » 2 mar 2010, 14:04 Re: potrzebuje pomocy!!

widac naprawde pomysl beznadziejny!!!!bo odpowiadaja tylko ci ktorzy juz zapomnieli jak wyglada zycie w polsce i mysla ze przyjezdzajac tu pozjadali wszystkie rozumy!!!!

[ Dodano: Wto Mar 02, 2010 14:06 ]
zyjac tutaj stajecie sie tylko materialistami!!!!oby wam niczego w zyciu nie zabraklo!.......

tatus
Przyczajony

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez AdamBoltryk » 2 mar 2010, 15:01 Re: potrzebuje pomocy!!

Poproszę o więcej wykrzykników, bo zdecydowanie za mało na nas krzyczysz. Może dlatego spotkałaś/-eś się z taką reakcją.

Pozdrawiam
PS. A żyjąc tutaj nie wszyscy stajemy się materialistami, tylko nauczyliśmy się być przeczulonymi na wszelkiej maści oszustów i naciągaczy których tutaj nie brakuje. Żeby nie było - nie posądzam Cię z góry o takowe zachowania.

AdamBoltryk
Wtajemniczony

Reputacja: 183
SzanowanySzanowany

MężczyznaPostNapisane przez mahol » 2 mar 2010, 18:17 Re: potrzebuje pomocy!!

a ja posądzam, kilka osób udzieliło CI rad a Ty ani dziękuję ani pocałuj mnie w du.. masz chyba problem psychiczny skoro liczysz, że ktoś z forum Ci napisze "tak przyjedź tu i tu dam Ci te funty...", idź do banku i próbuj, a jak nie to tak jak ktoś wyżej napisał, razem z mężem straciłaś wszystkich znajomych?! pozdro
mahol
Stały Bywalec

Reputacja: 44
Pokojowy

PostNapisane przez KA i PE » 2 mar 2010, 19:47 Re: potrzebuje pomocy!!

ludziki kochane, bywaja w zyciu takie chwile kiedy czlowiek nie wiedzac ja sie ratowac chwyta sie pomyslow niekonwencjonalnych. mysle ze skoro ktos odwazyl sie na taki krok to byc moze jest w takiej sytuacji ze nie ma juz zadnego innego godnego wyjscia.

jestem zniesmaczony tym zalewem zolci i potepienia, jestesmy wszak narodem podobno chrzescijanskim, wiec moze czas jest zaczac troche otwarciej patrzec na innych i ich zycie. nie chcecie zrobic z ta osoba interesu? wasza sprawa. chcecie sie dowiedziec czy to naciagacz/czka? poproscie prywatnie o numer i zadzwoncie. boze kochany, inne narody sie wspieraja i potrafia budowac potegi, polacy, zawsze sklonni do krytyki nawet swoich zadziobia bez dania racji. wezcie sobie te swoje funty i wsadzcie je w d@pe. proponuje niech ktos moze wniknie czy faktycznie ta kasa jest potrzebna jak w opisie i zrobmy sciepe po 5 czy 10 funia. ja dam jesli trzeba. sprawdzic mozna tutaj, i w polsce tez mozna sprawdzic. wystarczy zadzwonic. oczywiscie wczesniejsze rady zeby do banku czy po karte kredytowa sa jak najbardziej sensowne, tylko ze to prawdopodobnie totalna abstrakcja jesli ktos jest pusty jak beben rolling stones'ow i bez stabilnej sytuacji rodzinno-finansowej.

pozdrawiam i zycze wiecej milosci a mniej nienawisci (tak ogolnie, nie tylko w tej sprawie)

pe

ps. swoja droga to jestem ciekaw czy to faktycznie sprawa wyzszej potrzeby czy nie.

pe

KA i PE

KobietaPostNapisane przez malaroksi » 2 mar 2010, 22:03 Re: potrzebuje pomocy!!

Myślę że decydując się na desperacki krok by prosić ludzi o pożyczke na forum , należy się liczyć z ciekawskimi, obraźliwymi, uszczypliwymi,życzliwymi nie życzliwymi komentarzami. Ale jeżeli komuś naprawde zależy i nie ma innego wyjścia to powinien okazać skruche i pokore a nie krzyczeć i złorzeczyć czytając odpowiedzi. Pe więc dowiedz się prawdy i daj znać dołoże 30dychy jako rekompensata za ten żarcik z operacją plastyczną :twisted:
malaroksi
Wtajemniczony

Reputacja: 170
SzanowanySzanowany

KobietaPostNapisane przez marzencia2333 » 2 mar 2010, 22:16 Re: potrzebuje pomocy!!

Gdybym ja byla na jej miejscu i potrzebowala ok 500 f na jakas operacje poprostu bym ich nie miala. I szczeze nie dziwie jej sie, ze prosi o pomoc. Z 2 giej strony patrzac, osoba ktora na forum do komplernie obcych ludzi, pisze ze potrzebuje pozyczyc w/w kwote, moze i powinno wydawac sie podejrzane. Pisze powinno poniewaz jak wiadomo zdazaja sie wszedzie oszusci. No i oczewiscie fakt, ze to jest forum ludzie wyrazaja swoje zdania i opinie wiec to nie powinno, az tak bardzo kogos urazac. I z tym stwierdzeniem zgodze sie
KA i PE napisał(a): nie chcecie zrobic z ta osoba interesu? wasza sprawa. chcecie sie dowiedziec czy to naciagacz/czka? poproscie prywatnie o numer i zadzwoncie

KA i PE napisał(a):proponuje niech ktos moze wniknie czy faktycznie ta kasa jest potrzebna jak w opisie i zrobmy sciepe po 5 czy 10 funia. ja dam jesli trzeba. sprawdzic mozna tutaj, i w polsce tez mozna sprawdzic. wystarczy zadzwonic

P.S Nikomu nie zycze takiej sytuacji jak ma ta osoba (o ile ma bo tego tak na prawde nikt nie wie) W kazdym razie wiem, ze na pomoc polakow nie bedzie mozna liczyc
marzencia2333
Stały Bywalec

Reputacja: 8
Neutralny

Następna strona