Halo halo Słupsk WITA !

Przedstaw się innym użytkownikom naszego forum i napisz jak do nas trafiłaś/eś.

MężczyznaPostNapisane przez Jacunio » 20 paź 2011, 00:23 Halo halo Słupsk WITA !

Witam wszystkich forumowiczow tych zlych :evil: i tych dobrych :roza: :roza:

Kilka zdan/slow o mnie:
Jestem Jacek mam 18lat i mam zamiar wyjechac do Anglii poniewaz zmusza mnie do tego moja kiepska sytuacja rodzinna czyt. finansowa (ale to temat na inny post). Teraz troche jasniejsze sprawy :
Interesuje sie pilka nozna dlaczego cel to Birmingham ? A bo kocham klub pilkarski pochodzacy stamtad "Blues'ow" Moim malutkim marzeniem ktore mam nadzieje spelnie jak najszybciej jest pojawienie sie na trybunach St. Andrew's. W sumie bym chcial zaczac prace w jakims magazynie czy cus. Mam piekarza lecz nie ukonczonego w stu procentach. (uuuu) Uwielbiam gotowac i spedzac czas se swoja ukochana druga polowka ktora ma jakze pieknie imie Patrycja. ; )
To by bylo na tyle.

PS Prosze nie wyzywajcie sie na mnie w odpowiedziach ! : P

Pozdrawiam Serdecznie : )

Jacunio
Przyczajony

Reputacja: 0
Neutralny

KobietaPostNapisane przez Lilith666 » 8 sty 2012, 14:39 Re: Halo halo Słupsk WITA !

Witam :)
I jak tam ? Udało Ci się wyjechać ?
Jestem z okolic słupska , pozdrawiam :P

Lilith666
Początkujący

Reputacja: 14
Neutralny

KobietaPostNapisane przez Ewelajna1111 » 8 sty 2012, 19:58 Re: Halo halo Słupsk WITA !

Lilith666 napisał(a):Witam :)
I jak tam ? Udało Ci się wyjechać ?
Jestem z okolic słupska , pozdrawiam :P

ja jestem ze slupska :)

Ewelajna1111
Raczkujący

Reputacja: 0
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez Albiorix » 8 sty 2012, 23:59 Re: Halo halo Słupsk WITA !

Oj Słupsku nie kręć. Nie masz 18 lat tylko 746. Nie możesz wyjechać do Anglii, jesteś miastem! Co by powiedziało prawie 100 tysięcy ludzi którzy w tobie mieszkają?
Albiorix
Stały Bywalec

Reputacja: 68
Poczciwy

Powrót do PRZEDSTAW SIĘ