Witam wszystkim serdecznie :)
Przedstaw się innym użytkownikom naszego forum i napisz jak do nas trafiłaś/eś.
Witam wszystkich na forum, jestem w Birmingham od tygodnia i trafiłem w końcu tutaj :smile: Bardzo podoba mi się to, że jest takie miejsce, w którym można się wymienić wrażeniami w ojczystym języku. Pozdrawiam wszystkich serdecznie.
Piotr
-

-
pingwinek1986
- Początkujący
-
-
- Reputacja: 0
-

-
Mike
- Zadomowiony
-
-
- Reputacja: 13
-

-
Yardley
- Stały Bywalec
-
-
-

-
bogunia
- Administrator
-
-
Dziękuję Wam za powitanie :roza: mam jeszcze jedno malutkie pytanie, czy w Birmingham jest jakieś miejsce, w którym spotykają się młodzi ludzie, najchętniej Polacy. Generalnie chodzi o to, w jaki sposób w obcym mieście w obcym kraju poznać ludzi, z którymi można później wyjść porozmawiać po prostu zaprzyjaźnić się. Jestem tu od niedawna i nie znam tu nikogo, jestem sam a chęci do spędzenia wolnego czasu w miłym gronie jest wiele :idea:
-

-
pingwinek1986
- Początkujący
-
-
ja Ci powiem tak, ja tez jestem sam w bham. Mam b dobra robote i super ludzi w pracy, na prawde nie ma co narzekac. Problem tylko, ze sami obcokrajowcy. Moglbym powiedziec, ze wsrod nich sa potencjalni kandydaci na `przyjazn` Nasza polska mentalnosc, jak dla mnie, jest troche inna, szczerze, to czasem mi brakuje i jezyka i polskiej `mordy :)` do pogadania. Jak pewnie zauwazysz lub juz zauwazyles ludzie z forum sie spotykaja od czasu do czasu. Mysle, ze forum jako samo w sobie jest dobrym miejscem do umowienia sie na piwo czy cos w tym stylu
-

-
tomik111
- Rozeznany
-
-
- Reputacja: 1
Powrót do PRZEDSTAW SIĘ