Kto z Lichfield?
Przedstaw się innym użytkownikom naszego forum i napisz jak do nas trafiłaś/eś.
hej.przyjechałem niedawno do małego miasteczka niedaleko Lichfield.poznam tu jakiś fajnych polaków? ;)
-

-
sabatoo
- Przyczajony
-
-
- Reputacja: 0
Heh, chyba nie ma fajnych Polaków w okolicach Lichfield bo jakiś mały odzew jest na twój wpis. Ja będe mieszkać w Lichfield od przyszłego tygodnia... pozdrawiam i życzę powodzenia na obczyźnie :)
-

-
judka
- Przyczajony
-
-
hej judka:)no zeczywiście nie ma chyba zbyt dużo polaków w Lichfield.a moze tu nie zaglądają?!mnie jak narazie się tu podoba choc mieszkam pare kilometrów od Lichfield.Spokojna i fajna mieścina.a Ty co masz zamiar ciekawego robić w tym pięknym miasteczku?pozdrawiam :grin:
-

-
sabatoo
- Przyczajony
-
-
Jak narazie to przylatuję do mojego kuzyna, który mieszka w Lichfield od ponad roku. Jeśli uda mi się znaleźć jakąś pracę w okolicy to kto wie, może zostanę na dłużej... Zobaczymy, jak to będzie... A ty co porabiasz? :)
-

-
judka
- Przyczajony
-
-
w lichfield i okolice jest mase polakow, zobacz na dyskotece w sobote w centrum miasta. pozatym pracuja w okolicznych firmach. pochodz po ciucholandach i do parku, napewnokogos spotkasz na 100%. co do pracy, to jest dla nie wymagajacych i znajocych przynajmniej jako tako jezyk ahha, a jesli twoj znajomy tam mieszka,to napewno bedzie wiedzial do ktorej agencji isc :-D
-

-
kik1976
- Zadomowiony
-
-
- Reputacja: 5
witam,super miasteczko,bylam,widzialam,pozwiedzalam,super centrum,sliczny kosciol,mialam sie nawet niedawno przeprowadzac,bo dosc tanie chaty,ale jeszcze jakis czas pobędę w mojej miescince Tamworth
-

-
kalini812
- Rozeznany
-
-
- Reputacja: 2
Witam wszystkich, którzy mieszkają w Lichfield lub okolicach. :) Miałam okazję być tam kilka tygodni temu i uważam, że to naprawdę przepiękna, magiczna miejscowość. Szczególnie katedra, która mnie osobiście przypominała katedre Notre Dame w Paryż. Jest naprawdę przepiekna i robi ogromnie wrażenie, zarówno z zawnątrz, jak i w środku. Dla tych, którzy lubią zwiedzać, polecał muzeum najmniejszego słownika (o ile dobrze pamiętam), które znajduje się w centrum.
Poszukującym pracy, życzę osiągnięcia celu.
:)
-

-
Beata
- Stały Bywalec
-
-
- Reputacja: 8
witam Sabatoo,
Lichfield obfituje w Polaków, jak i z resztą inne okolice Bham,
nie wiem co zrobić ze słowem fajnych...
ale kto szuka ten znajdzie :mrgreen: