Ten Teges;)
Przedstaw się innym użytkownikom naszego forum i napisz jak do nas trafiłaś/eś.
Meithner napisał(a):"jedni wola jak im cyganie graja , a inni jak im buty śmierdzą"
Najważniejsze jest kochać to co się robi! :D
No tak. :D
-

-
oluśka:]
- Początkujący
-
-
- Reputacja: 0
Plastik a co bys chcia robic znaczy sie jaka praca byla by dla ciebie najlepsza ? :p
jezeli chodzi o mnie tester w piwiarnii ;p albo w rozlewni whiskey , rybak w kaloszach na bermudach , fotograf w playboya :D , Okrutnik w kaloszach przez swiat :p
ale neistety nie ma lekko poszedlem na ugode z samym soba i zostalem drukarzem i lubie swoja prace a Ty?
jakiej szuakasz ?
-

-
Okrutnik
- Rozeznany
-
-
- Reputacja: 29
Okrutnik napisał(a):Okrutnik w kaloszach przez swiat :p
:lol:
-

-
- Początkujący
-
-
oluśka:] napisał(a):Okrutnik napisał(a):Okrutnik w kaloszach przez swiat :p
:lol:
no tez bym chcial sobie podrozowac jak Cejrowski boso przed swiat
-

-
Okrutnik
- Rozeznany
-
-
- Reputacja: 29
Okrutnik napisał(a):
no tez bym chcial sobie podrozowac jak Cejrowski boso przed swiat
A co Cię trzyma? Wskakuj w kalosze i fru... :D
-

-
- Początkujący
-
-
Okrutniku :D mi ta praca odpowiada ;) ale jak by mi sie trafila praca jako mechanik lub jako lakiernik;) to by bylo miodzio:D daco czy jak ci tam :D sluchaj:d najwazniejsze jest ze jest jakas praca a nie ze jest jej jakis poziom ciekawe ile ty jestes w anglii i jaka masz prace sprzatanie lisci?? lub odchodow po psach:D??
-

-
Plastik
- Początkujący
-
-
- Reputacja: -1
Plastik napisał(a):daco czy jak ci tam sluchaj:d najwazniejsze jest ze jest jakas praca a nie ze jest jej jakis poziom ciekawe ile ty jestes w anglii i jaka masz prace sprzatanie lisci?? lub odchodow po psach:D??
w anglii jestem prawe 4 lata, przeszedlem tu od tak ciezkiej roboty, ze krew mi z nosa leciala po tak lekka, ze spac bylo mozna, czasami prawie bylem na ulicy i nie mialem co do ust wlozyc. nie nasmiewam sie z tego co robisz, tylko jak oceniasz swoje mozliwosci, bo jesli pakowanie ciastek to dla ciebie szczyt wszystkiego i radosc do nieba to ja jako programista maszyn cnc i supervisor powinienem sie pod ziemie chowac bo dla mnie moje stanowisko jest jeszcze za slabe i mam zamiar zmienic prace na lepsza.
-

-
Guest
-
-
Draco, Sluchaj nie jest to moj szczyt mozliwosci ale jak na sezon to lepsze to jak lezenie do gory pedzlem ;) wiec biore co mi daja oczywiscie za dobre wynagrodzenie jak narazie:D
-

-
Plastik
- Początkujący
-
-
Niech bedzie pochwalony :) Jestem tu nowa, ale nie bede o sobie pisac, bo sie wstydze :D
-

-
lonely_heart_ona
- Początkujący
-
-
Lonely_heart_ona nie masz sie czego wstydzic;) powitac powitac i o zdrowie pytac;)
-

-
Plastik
- Początkujący
-
-
Powrót do PRZEDSTAW SIĘ