studenka z UK

Przedstaw się innym użytkownikom naszego forum i napisz jak do nas trafiłaś/eś.

KobietaPostNapisane przez pandoria » 15 cze 2009, 18:02 studenka z UK

witam wszystkich,
Jestem nowa na tym forum i przepraszam że odrazu tak interesownie
Eh,... i mam nadzieje że to dobra zakładka forum przepraszam ale w sumie założyłam to konto gdyż potrzebna mi jest wasza opinia ehh,.... może jednak zacznę od początku witam!, jestem studentką trzeciego roku Liverpool John Moores University, w związku z czym muszę wystartować z moją pracą licencjacką. Nieopatrznie chcę w przyszłość zrobić magistra z zarządzania dlatego też moją pracę muszę powiązać z zaprojektowaniem produkt żywnościowy (kierunek moich studiów) dla społeczności Polskiej żyjącej w Wielkiej Brytanii. Z tego też powodu byłabym wdzięczna gdyby pomogli mi Państwo z określeniem preferencji żywnościowych Polskich konsumentów żyjących w UK. Ankieta zajmie Państwu co najwyżej 3 minuty gdyż zawiera ona 16 pytań wyboru.
Jeśli spotkali państwo już podobny post przepraszam, ale staram się włączyć do ankiety jak największą próbę konsumentów.

Serdecznie dziękuję za pomoc,
ewka
LINK

pandoria
Przyczajony

Reputacja: 0
Neutralny

KobietaPostNapisane przez Katik » 15 cze 2009, 19:21 Re: studenka z UK

wypełnione :wink:
Katik
Stały Bywalec

Reputacja: 3
Neutralny

KobietaPostNapisane przez pyrdek » 15 cze 2009, 22:31 Re: studenka z UK

zrobione :-| :-| :-|

pyrdek
Przyczajony

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez Jolly » 16 cze 2009, 03:14 Re: studenka z UK

i ja tez dolozyłem Swoje trzy grosze ;)
Jolly
Stały Bywalec

Reputacja: 11
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez marcin.p » 16 cze 2009, 07:39 Re: studenka z UK

Lubie studentki a co .....

marcin.p
Zadomowiony

Reputacja: 3
Neutralny

KobietaPostNapisane przez vanilia » 16 cze 2009, 08:03 Re: studenka z UK

i ja też się dołączyłam
vanilia
Zadomowiony

Reputacja: 47
Pokojowy

KobietaPostNapisane przez Porażka » 16 cze 2009, 09:09 Re: studenka z UK

Ja poprosze
te placki ziemniaczane z gulaszem
będe je kupowała co 3 dni
na przemian z gołąbkami
i fasolką po bretońsku ;)
Porażka
Początkujący

Neutralny

KobietaPostNapisane przez Luiza » 16 cze 2009, 09:36 Re: studenka z UK

Ja p[oprosze wiekszy wybor zywnosci nie zawierajacej padlinki i pierogi :mrgreen:
Luiza
Wtajemniczony

Reputacja: 71
Poczciwy

KobietaPostNapisane przez vanilia » 16 cze 2009, 11:26 Re: studenka z UK

Luiza napisał(a):Ja p[oprosze wiekszy wybor zywnosci nie zawierajacej padlinki i pierogi :mrgreen:

Zgadzam sie z Toba Luiza, pierozki takie z grzybkami i kapustka, oraz swieze wedlinki i surowe mieso, a nie takie jak w PL sklepach obslizgle, a fuj :P
vanilia
Zadomowiony

Reputacja: 47
Pokojowy

MężczyznaPostNapisane przez Mike » 16 cze 2009, 14:45 Re: studenka z UK

zrobione
Mike
Zadomowiony

Reputacja: 13
Neutralny

KobietaPostNapisane przez kalini812 » 16 cze 2009, 22:30 Re: studenka z UK

rowniez wypelnilam :)
kalini812
Rozeznany

Reputacja: 2
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez testowy » 16 cze 2009, 22:42 Re: studenka z UK

może nie witam na forum,
ale pozdrawiam szanowną Pandorię studentkę,
zrobione.
testowy
Zaangażowany

Reputacja: 78
Poczciwy

KobietaPostNapisane przez jed » 17 cze 2009, 01:45 Re: studenka z UK

Droga Ewko: naprawde mieknie mi serce, kiedy niewiasta pyta tak grzecznie. Juz mialem spytac jak dlugo jest Pani w UK, bo robi Pani byki w pisowni w tak oficjalnej prosbie (jakby nas Pani nie szanowala), ale ugryzlem sie w palec. Kliknalem w LINK i bez wypelniania ankiety widze kolejne byki. Skoro ma Pani miec tytul magistra to w tym kraju chyba niewiele to znaczy, czy sie myle?
Gdybym zle Pania ocenil to przepraszam. Prosze tylko zrewanzowac sie odpowiedzia na moje pytanie. Chce postawic supermarket w Liverpoolu i zastanawiam sie nad asortymentem. Czy wyslanie ankiety na fora Polonii i biadolenie o tylko 3 minutkach to dobry pomysl?

P.S. Od dzisiaj jestem kobieta, mam dlugie nogi i jestem na 1. roku studiow. Acha, zapomnialabym chlopaki, jestem dziewica od dzisiaj.

witam wszystkich, Jestem nowa na tym forum i przepraszam że odrazu tak interesownie Eh,... i mam nadzieje że mam nadzieje. Ucze sie w szkole sredniej ehhhh, moze jednak zaczne od poczatku! Wyslalam juz ankiety na londynek, manchaester-leeds i wszystkie liverpoole, ale zostalo mi jeszcze birmingham. Pewnie, ze tu nie wroce, ale musze wystartowac z matura. Nieopatrznie chcę w przyszłość zrobić doktora, wiec dalabym te ankiety, a potem wkleje cytat z ksiazki o towaroznawstwie. Z tego tez powodu bylabym wdzieczna i dodam jeszcze ze pytan za friko jest 107, ale mam 108 w biuscie Serdecznie dziękuję za pomoc, Grażyna

jak chcecie to sami to sprawdzcie, nawet nie pofatygowala sie zmienic tekstu, wystarczy w wyszukiwarce wstawic w cudzyslow

jed
Stały Bywalec

Reputacja: 1
Neutralny

KobietaPostNapisane przez dorotajab » 17 cze 2009, 12:59 Re: studenka z UK

hmm
tez bylam studentka i zakladam ze nie zostalismy oszukani ;)

trzeba wierzyc w ludzi

powodzenia w pisaniu pracy
dorotajab
Zaangażowany

Reputacja: 151
SzanowanySzanowany

MężczyznaPostNapisane przez LEK » 17 cze 2009, 19:46 Re: studenka z UK

jed napisał(a):Droga Ewko: .......................

jak chcecie to sami to sprawdzcie, nawet nie pofatygowala sie zmienic tekstu, wystarczy w wyszukiwarce wstawic w cudzyslow

Pieknie Jed pieknie - zaczales bardzo mile a na koniec przeszedles samego siebie, nie znalazlem co prawda podobnego tekstu ale bravo za obywatelska czujnosc!!! ;)
W pewnym uroczym kraju do dzisiaj mowi sie dowieriaj no prowieriaj!!! Bylbys wspanialym czekista w minionych czasach, ale do rzeczy cyt.

wypełnienie tej ankiety zajmuje przeciętnie: 13 minut

nasza Ewa pisze o 3 minutach i 16 pytaniach - pytan jest 18 czyzby Ewa nie widziala nawet tej ankiety na oczy??? To niemozliwe zeby pomylic sie o 10min i 2 pytania? Dlatego Jed zyskujesz w moich oczach, ale to tylko potwierdza moja teorie, iz dobrze jest pokazac swoje zdjecie to nic strasznego, ze chce zobaczyc przyszla pania mgr, co do bledow jed czepiasz sie sam popelniam bledy a i tobie z pewnoscia sie zdarzaja - ale musimy rzeczywiscie wzajemnie sie poprawiac aby po powrocie do ojczyzny nie dac plamy?

Panno Ewo oczekujemy na sprostowanie tej malej wpadki .... tak sobie pomyslalem iz do zdjecia dobrze byloby dodac trzy referencje to takie angielskie, ze to niby ta osoba - w razie czego ja przedstawie .... :-D
Mam nadzieje ze Pandoria nie pochodzi od Pandory??? :roll:
LEK
Rozeznany

Neutralny

Następna strona

Powrót do PRZEDSTAW SIĘ