Witam wszystkich forumowiczów.

Przedstaw się innym użytkownikom naszego forum i napisz jak do nas trafiłaś/eś.

MężczyznaPostNapisane przez Sebool_uk » 17 maja 2010, 12:02 Witam wszystkich forumowiczów.

Cześć :) przyszła kolej na mnie aby się przywitać z wami bo tak nie ładnie siedzieć na forum i nawet się nie przywitać z rodakami. Tak na sam początek napiszę kilka słów o sobie. Nazywam się Sebastian na forum dostałem się przypadkiem poprzez wujka "google" tak tutaj się znalazłem. Często przeglądam to forum (prawie codziennie) czytam sobie wiadomości/ogłoszenia etc. Od czasu do czasu nawet coś tam naskrobie na forum :wink: W Angli dokładnie w Birmingham mieszam od 3 lat trafiłem tutaj przyjeżdżając do rodziców na wakacje i postanowiłem spróbować czegoś nowego byłem ciekawy jak to się żyję w wielkim świecie z daleka od domu. Przyznam, że początki nie były ciekawe... w ogóle nikogo tutaj nie znałem :-| Po kilku dniach troszkę się pozmieniało zapisałem się do szkoły i tak to wszystko się zaczęło... w sumie przyzwyczaiłem się do tego życia angielskiego chodź czasem mogło by być lepiej. Interesuję się informatyką i wszystko co jest z nią związane więc jeżeli ktoś potrzebuje pomocy to śmiało możecie do mnie pisać :) lubię to co robię więc pomaganie komuś sprawia mi przyjemności. Poza tym interesuję się jeszcze muzyką na co dzień słucham "electro-house" troszkę komercji przeważnie słucham tego co wpadnie mi w ucho. Czasami lubię oderwać się od domu i pobawić się w dobrej dyskotece lub wypić browara w pubie ze znajomymi. Dodam jeszcze, że lubię pojeździć sobie rowerem i wyjść z psiakiem na długi spacer :) iiiiiiiiiii... jeszcze zapomniałbym dodać, że lubię zawierać nowe znajomości z ludźmi więc jeżeli ktoś chciałby pogadać lub wyskoczyć na piwko to z miłą chęcią wyrwę się z domku :) Troszkę się wam tutaj rozpisałem jak to ja :D więc żeby tutaj nie przedłużać to tak na koniec chciałbym pozdrowić wszystkich forumowiczów mam nadzieję, że może kiedyś uda mi się kogoś z was poznać.

Pozdrawiam i życzę miłego forumowania :wink:

Sebastian.
Ostatnio edytowano 17 maja 2010, 13:51 przez Sebool_uk, łącznie edytowano 1 raz
Sebool_uk
Rozeznany

Reputacja: 10
Neutralny

KobietaPostNapisane przez Maciej 25 » 17 maja 2010, 12:11 Re: Witam wszystkich forumowiczów.

Witaj Seba , miło Ciebie poznać.
miłego forumowania.
Maciek.
Maciej 25
Rozeznany

Reputacja: 2
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez VA » 17 maja 2010, 13:12 Re: Witam wszystkich forumowiczów.

Witaj na forum!
Zapomniałeś dodać gdzie dokładniej mieszkasz. Jakiego masz psiaka, może byś się pochwalił?

Pozdrowionka!
VA
Zaangażowany

Reputacja: 112
SzanowanySzanowany

MężczyznaPostNapisane przez Sebool_uk » 17 maja 2010, 13:24 Re: Witam wszystkich forumowiczów.

Miło, że ktoś z was zajrzał tutaj :)

Właśnie zapomniałem dodać, że mieszkam nie daleko centrum B'ham dokładnie mieszkam na dzielnicy New Town, Guild Croft. Mój pies wami się Cindy jest to taka mieszanka owczarka belgijskiego ze staffem całkiem fajnie to wyszło :) później wrzucę wam zdjęcie psiaka. Dodam jeszcze, że prócz psa mam jeszcze 2 koty nie powiem ale nie kiedy na prawdę mam wesoło w domku :grin:

Również pozdrawiam ciepło :)

//EDIT//

Tak jak obiecałem udało mi się znaleźć obecne zdjęcie psiaka.

"Cindy"

Obrazek
Sebool_uk
Rozeznany

Neutralny

PostNapisane przez Brokenheart_29 » 17 maja 2010, 13:50 Re: Witam wszystkich forumowiczów.

witaj seba.powodzenia ze znajomosciami i z pieskiem.Pozdrawiam
ps.co do spaerowania to ja sie nie pisze-piwko tez odpada(nie pije) wiec sorry ze cie blachuje-kreca mnie inne :razz:

Brokenheart_29

MężczyznaPostNapisane przez VA » 17 maja 2010, 14:45 Re: Witam wszystkich forumowiczów.

Sebool_uk napisał(a):...dokładnie mieszkam na dzielnicy New Town, Guild Croft.

A gdzie to jest?? Też mieszkam w okolicach centrum i nigdy o czymś takim nie słyszałem. Google mapa też nie pokazuje nic takiego.

P.s. Fajna psiurka! :-D
VA
Zaangażowany

SzanowanySzanowany

MężczyznaPostNapisane przez Sebool_uk » 17 maja 2010, 15:16 Re: Witam wszystkich forumowiczów.

VA napisał(a):A gdzie to jest??

Wpisz sobie w google maps "Guild Croft, Birmingham, B19 2NU, UK" po lewej stronie będziesz miał zdjęcie mojej dzielnicy :) a Ty dokładnie gdzie mieszkasz? bo wpisuje w google maps Five Ways to mi pokazuje kilka dzielnic :-P

Ps. Dzięki :wink:
Sebool_uk
Rozeznany

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez VA » 17 maja 2010, 15:24 Re: Witam wszystkich forumowiczów.

Aah! Czyli Aston.
Ja jestem po przeciwnej stronie centrum B15 2AD.
VA
Zaangażowany

SzanowanySzanowany

MężczyznaPostNapisane przez Sebool_uk » 17 maja 2010, 15:33 Re: Witam wszystkich forumowiczów.

VA napisał(a):Ja jestem po przeciwnej stronie centrum B15 2AD.

No tak mieszkam nie daleko Aston rzut kamieniem hehe :) właśnie sobie sprawdziłem Twój post code i powiem Ci, że wiem gdzie to jest :) w sumie daleko do Ciebie nie mam ok 3 mil ;)
Sebool_uk
Rozeznany

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez VA » 17 maja 2010, 15:35 Re: Witam wszystkich forumowiczów.

Tak, to fakt. Ja mam park zaraz koło domu, ale często jeżdżę z psem do Edgebaston Reservoir.
VA
Zaangażowany

SzanowanySzanowany

MężczyznaPostNapisane przez Sebool_uk » 17 maja 2010, 15:42 Re: Witam wszystkich forumowiczów.

Szczerze to jeszcze tam nie byłem :) może dlatego, że mam kilka parków koło swojego domu więc często sobie wychodzę z psiakiem na spacer. A ty co tam masz za psioka? pochwal się :)
Ostatnio edytowano 17 maja 2010, 16:57 przez Sebool_uk, łącznie edytowano 1 raz
Sebool_uk
Rozeznany

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez VA » 17 maja 2010, 16:53 Re: Witam wszystkich forumowiczów.

W tym temacie pokazał się mój pies.
Do Edgebaston Reservoir jest bardzo przyjemny, spokojny i pies ma gdzie popływać.
VA
Zaangażowany

SzanowanySzanowany

MężczyznaPostNapisane przez Sebool_uk » 17 maja 2010, 17:01 Re: Witam wszystkich forumowiczów.

Wow... widzę, że masz wysportowanego psiaka tylko pozazdrościć ;) szczerze mówiąc to jest pierwszy mój pies w życiu tzn. sam go wychowuję i czasami nie mam już siły bo jestem zielony i nie wiem co robić. Dużo latam po forach i czytam o wychowaniu psa. Moja Cindy ma dopiero 6 miesięcy szybko się uczy ale czasami potrafi być nie znośna. Najlepiej co jej wychodzi to lubi narobić ładnego bałaganu w domu istny diabołek z niej :twisted: mimo tego bardzo się cieszę, że ją mam :)
Sebool_uk
Rozeznany

Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez VA » 17 maja 2010, 17:07 Re: Witam wszystkich forumowiczów.

Zapisz ją do szkoły (dla psów oczywiście), to powinno rozwiązać przynajmniej część Twoich problemów wychowawczych.
VA
Zaangażowany

SzanowanySzanowany

MężczyznaPostNapisane przez Sebool_uk » 17 maja 2010, 18:13 Re: Witam wszystkich forumowiczów.

Dobrze wiedzieć, że są tu takie szkoły dla psów :) a powiedz mi jeszcze gdzie znajduję się tutaj taka szkoła? czy jest to polska szkoła czy angielska? z góry dzięki za informację :wink:
Sebool_uk
Rozeznany

Neutralny

Następna strona

Powrót do PRZEDSTAW SIĘ