Polacy w uk

Przedstaw się innym użytkownikom naszego forum i napisz jak do nas trafiłaś/eś.

MężczyznaPostNapisane przez Albiorix » 13 maja 2012, 09:44 Re: Polacy w uk

Ja tam uważam że to że Polacy nie lubią Polaków jest urocze i zabawne. Dzięki temu szybciej adaptujemy się do innych kultur. Wada jest taka że w przeciwieństwie do mniej więcej wszystkich innych nacji brakuje nam porządnych społeczności które się wzajemnie wspierają.
Albiorix
Stały Bywalec

Reputacja: 68
Poczciwy

MężczyznaPostNapisane przez -eMPe- » 13 maja 2012, 11:27 Re: Polacy w uk

A mnie to irytuje. Co rozmawiam z kims z Polski, to mowi jacy to inni Polacy sa niedobrzy, zawistni, buraczani. Mnie to zwisa, zwykle mowie ze nie potrzebuje pomocy od Polakow, wystarcza mi ze nie przeszkadzaja. Ale ilez mozna tego sluchac?

-eMPe-
Rozeznany

Reputacja: 19
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez Widzewiak87 » 14 maja 2012, 19:25 Re: Polacy w uk

Szkoda Tylko , że co niektórzy Polacy wbili by Ci nóż w plecy za głupiego funta :( . I boli mnie jeszcze to jak widzę osoby z innych państw które się wspierają i widać to gołym okiem , że szanują siebie nawzajem ...

Widzewiak87
Przyczajony

Reputacja: 0
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez Hunteros30 » 18 maja 2012, 21:41 Re: Polacy w uk

Widzewiak87 napisał(a):Szkoda Tylko , że co niektórzy Polacy wbili by Ci nóż w plecy za głupiego funta :( . I boli mnie jeszcze to jak widzę osoby z innych państw które się wspierają i widać to gołym okiem , że szanują siebie nawzajem ...

to prawda, śmiejemy się z innych nacji ale nie spotkałem się z tym by jakiś hindus nie bronił hindusa. nawet pakisi się razem trzymają. Nie szukać daleko słowacy są wspaniali zarówno u siebie ja też tutaj. heh tylko Polacy tak jakoś niebardzo
Hunteros30
Stały Bywalec

Reputacja: 42
Pokojowy

MężczyznaPostNapisane przez Mustafa75 » 19 maja 2012, 09:34 Re: Polacy w uk

No a w narzekaniu na siebie to już jesteśmy mistrzami. Piszecie jacy to my nie dobrzy jesteśmy i sami swoją cegiełkę do tej opinii dokładacie. Okazuje sie ze ci co narzekają w sieci w realu są własnie tymi Polakami.

Mustafa75
Rozeznany

Reputacja: 1
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez eric27 » 19 maja 2012, 10:27 Re: Polacy w uk

No to znaczy,że ja mam zaje...ste szczęście :D
Wśród moich znajomych przeważają Polacy,przyjaźnię się również ze Słowakami,Anglikami i nawet z kilkoma "ci..a".Nigdy nikt mnie nie okradł ani nie oszukał z wyjątkiem pracodawców,którzy próbowali ale na szczęście im się nie udało.Wychodzę z założenia,że należy traktować innych tak jak sami chcielibyśmy być traktowani ale oczywiście starać się mieć oczy dookoła głowy.

Pozdrowionka dla wszystkich :D

Ufajcie ale bądźcie czujni :idea::

eric27
Stały Bywalec

Reputacja: 18
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez Widzewiak87 » 19 maja 2012, 12:50 Re: Polacy w uk

Mustafa75 napisał(a):No a w narzekaniu na siebie to już jesteśmy mistrzami. Piszecie jacy to my nie dobrzy jesteśmy i sami swoją cegiełkę do tej opinii dokładacie. Okazuje sie ze ci co narzekają w sieci w realu są własnie tymi Polakami.

Jakbyś nie zauważył napisałem to ogólnie więc wyluzuj z lekka :) . Napisz , że Ty nigdy nie narzekałeś :) . Od tego jest forum by wyrazić własne zdanie na dany temat . Moja wypowiedź różniła się od Twojej tym , że mam bardziej otwarte oczy od Ciebie na społeczeństwo tutaj tak samo jak na Polaków tak jak na Hindusów czy inne nacje . Wiesz czemu ? Bo ja chętnie bym coś zmienił na lepsze by nam się tutaj lepiej żyło . Ale widzę po Twojej wypowiedzi najlepiej jest przymknąć jadaczkę i nie odzywać się na żaden temat :D . Wybacz stary to nie mój typ charakteru :) .

Widzewiak87
Przyczajony

Reputacja: 0
Neutralny

MężczyznaPostNapisane przez grajek151 » 20 maja 2012, 00:14 Re: Polacy w uk

Ja sadze ze polak do polaka tutaj problemu nie ma i miec nie bedzie dopoki kasy nie pozyczy. I wtedy sie zaczyna ''pier**lenie o szopenie'' jacy to polacy sa BE. Po krotce mowiac i z doswiadczenia, to polacy sa do siebie milo nastawieni aczkolwiek nie do konca 100% ufnie, tyko do czasu gdy nie zachodzi moment pozyczenia jakiejs kasy. Pozniej zaczynaja sie problemy. Jednym slowem :Bezinteresownie=Bezproblemowo. Kiedy w gre wchodzi jakas kasa=zaczynaja sie problemy.

grajek151
Raczkujący

Reputacja: -3
Neutralny

KobietaPostNapisane przez erka » 23 maja 2012, 18:37 Re: Polacy w uk

Najlepsze w Polakach to bluznienie, i jak tu z nimi w ogole rozmawiac. W sklepie nie powiedza przepraszam, nie szanuja odstepu wrecz wiekszasc prawie sapie nad uchem wrrrr. A jak powiesz ze nie lubisz grilowania to parza jak na ufo, a w ogole to sie gapia na wszystko i wszystkich, bo po co palic fajke w ogrodzie jak mozna przy froncie i gapic sie :) A i lepiej nie wspominac wiekszosci o luznym podejsciu do zycia bo to dla nich obce hahaha. Ale tez sa pozytywne strony jak zauwazyl Albiorix, coz jedynie to wlasnie nam brakuje solidarnosci i mniej sztywnego podejscia do zycia :) a bylo by git !

erka
Rozeznany

Reputacja: -7
Wyśmiewca

Poprzednia strona

Powrót do PRZEDSTAW SIĘ